DIUD lansează PARALEL – emisiunea online de traveling cu Ariel Constantinof

DIUD lansează PARALEL – emisiunea online de traveling cu Ariel Constantinof

PARALEL urmărește călătoriile lui Ariel Constantinof în jurul lumii și este prima dintr-o serie de emisiuni online pe care DIUD urmează să le lanseze până la sfârșitul anului. Fresh, dinamic, super colorat și plin de situații spontane, episodul-pilot a fost filmat în Gibraltar și suprinde imagini spectaculoase din locul pe care Hercule în considera capătul pământului.

 

Mai mult decat un traveling show, PARALEL e despre bucuria de a călători de unul singur, despre plăcerea de a descoperi alte culturi și despre curiozitatea de a experimenta obiceiuri locale. Sub forma unui jurnal video de călătorie, în primul episod Ariel pornește în căutarea singurelor maimuțe sălbatice din Europa, documentând cele mai interesante momente ale explorărilor sale urbane. Rezultatul final include recomandări primite chiar de la localnici și curiozități despre oameni, comunități, locuri și prețuri.   

 

,,Pentru mine, călătoritul nu a fost niciodată o recompensă, un rezultat, sau o vacanță. Ci dimpotrivă, mereu m-a format. Și fix despre asta e PARALEL: despre experiențele mele în jurul lumii. Nu cu muzee și cu locuri turistice, ci cu ceea ce simt atunci când călătoresc de unul singur.’’, subliniază gazda emisiunii.

Blogger din 2006, vlogger din 2015, Ariel Constantinof este fondatorul primei afaceri sociale de curierat pe bicicletă din București (Tribul.eu) și inițiatorul motivonti.ro. Călătorește de mic-copil și vede fiecare nouă destinație ca pe o șansă de a explora universuri parelele. Pentru realizarea următoarelor episode, Ariel a filmat deja în Veneția și se află acum în Barcelona.

 

DIUD este unul dintre cele mai mari studiouri mici de producție cinematografică și creație publicitară video din România. La sfârșitul anului trecut a lansat CASTiNG – primul serial românesc de comedie distribuit 100% online și primul pas către noua direcție DIUD, aceea de producător de conținut video original. Serialul spune povestea a patru actrițe în căutarea succesului și poate fi urmărit integral pe YouTube. Creatorii lui au anunțat deja pregătirile pentru sezonul 2.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related