Code for Romania au lansat Redirectioneaza.ro. Ca sa-ti fie cu peste 2% mai usor sa redirectionezi impozitul pe venit

Code for Romania au lansat Redirectioneaza.ro. Ca sa-ti fie cu peste 2% mai usor sa redirectionezi impozitul pe venit

Colegii nostri de mansarda, Code for Romania, misca lucrurile in directia care trebuie. Tocmai au lansat redirectioneaza.ro. Rolul aplicatiei web este sa ajute ONG-urile care aduna formularele 230 de la sustinatorii lor. Formulare de redirectionare a impozitului pe venit, de care unii din liderii politici ai Romaniei ar prefera sa uitam. 

Redirectioneaza.ro, un proiect Code for Romania, contine informatii despre o varietate de ONG-uri care pot fi sustinute prin simpla redirectionare a 2% din impozit. Prin digitalizarea formularului #230 eliminam nevoia unui contact direct dintre organizatii si sustinatori, economisind timp si resurse cheltuite pe actiuni publice in mediul offline.

 

Pasii sunt destul de simpli pentru oricine vrea sa sustinta o cauza sau un ONG. Intri pe site-ul redirectioneaza.ro, completezi formularul, printezi PDF-ul, semnezi unde trebuie si-l trimiti la baietii de la ANAF, care isi vor da silinta sa nu-l rataceasca a doua zi.

Pentru ca lumea sa inteleaga mai bine importanta implicarii civice, colegii de la Code for Romania ne indeamna sa facem un exercitiu.

In 2017 existau 4.875.000 de angajati in Romania. La un salariu mediu brut de 4162 lei, impozitul pe venit atinge suma de 1.317.481.100 lei. Ceea ce inseamna ca, in Romania, anual s-ar putea redirectiona catre organizatiile non-profit aproximativ 26.349.622 lei. Impreuna putem face asta sa se intample.

Sunt chestii multe si bune ce se pot face cu atatia bani.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related