NOIZZ.ro lansează primul editorial fashion din România unde modelele sunt chiar membrii redacţiei

NOIZZ.ro lansează primul editorial fashion din România unde modelele sunt chiar membrii redacţiei

Echipa NOIZZ s-a mobilizat către Pădurea Snagov pentru un pictorial care promovează stilul şi atitudinea sezonului de festivaluri 2018.

Iniţiativa jurnaliştilor şi editorilor de la NOIZZ.ro a venit ca o completare a filozofiei editoriale a site-ului: stil cool, opinii puternice, cultură urbană, fără compromisuri, fără clickbait-uri.

Susţinerea vine şi din partea revistelor glossy ale trustului, fotografiile pictorialului regăsindu-se în numerele de mai ale publicațiilor: Elle, Unica, Viva, Glamour şi Psychologies. 

Pozele pot fi văzute pe fashion.noizz.ro, împreună cu o lectură obligatorie a manifestului NOIZZ

 

Ana Tepşanu, redactor-şef NOIZZ.ro:

„Pictorialul NOIZZ împreună cu întreaga echipă, și alături de o altă echipă de oameni talentați (stilist, foto, make-up), a avut un scop foarte clar și bine definit - să arate că NOIZZ-ul românesc își poartă atitudinea și off-site. Manifestul nostru exprimă tot ceea ce vrem de la noi și oamenii din jurul nostru. N-o să ne iasă mereu, dar măcar încercăm. Shooting-ul din pădure e doar un prim pas în direcția în care încurajăm publicul, cât și agențiile de media/advertising să-și folosească creativitatea și să iasă din aceleași tipare obosite și folosite până la epuizare”.

 

Hara Ilie, publisher NOIZZ.ro:

„Shooting-ul foto ne poziţionează exact unde vrem să fim: un smart brand, un influencer pentru generaţia urbană, cool, connected şi un reminder pentru piaţa de media/advertising din România: ieşiți din birouri, ieşiţi din costume şi cravate şi renunțați la prejudecăţi atunci când e vorba de proiecte creative!”

 

Fotografiile au fost realizate de Nicolae Anghel, iar de styling s-a ocupat Mihail Tamba. Pentru make-up mulțumim Dianei Ionescu.

Mulțumim și celor de la Sneaker Industry și Optimef pentru haine, sneakers și accesorii. Ride-ul a fost asigurat de Mercedes-Benz România.

În imagine îi puteți vedea pe: Hara Ilie, Ana Tepșanu, Gruia Dragomir, Iulia Sandu, Sebastian Vizan, Bianca Bârsan, Petru Vasile, Camelia Ioana, Cristian Dina, Răzvan Mihalachi.

NOIZZ.ro este editat de către Ringier Romania şi face parte din platforma internaţională NOIZZ, prezentă în 6 ţări: Polonia, Germania, Serbia, Ungaria, Slovacia şi România

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related