Pe 12 și 13 mai, la Made in RO, creativitatea e #allNatural

Pe 12 și 13 mai, la Made in RO, creativitatea e #allNatural

Printre planuri, strategii, brief-uri și documentări, se mai strecoară uneori și pauze în care simți nevoia să respiri și să rămâi tu cu tine și să dai la o parte accesoriile artificiale. Să te înconjori de ce-i firesc, echilibrat, natural până la urmă. Pe asta se bazează și târgul de design românesc Made in RO #allNatural, care, pe 12 și 13 mai, va aduce la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165) cele mai noi piese de design românesc făcute exclusiv din materiale naturale. Noi am văzut ce au pregătit și îți dăm câteva ponturi pentru cumpărăturile din weekend.

Halfdrop personifică zilele săptămânii în tradiția românească prin colecția de textile Harvest, care include 14 printuri geometrice pe bumbac, eco-friendly. Ai la dispoziție perne decorative, draperii, textile pentru masă și abajururi pentru schimbările de design pe care o să le faci prin casă primăvara asta.

Pe eco-friendliness mizează și Mimush la Made in RO #allNatural: rochii și bluze din in, material natural și biodegradabil, care are nevoie de puține resurse în procesul de producție. Designul pieselor e simplu și funcțional, cu puține cusături, deci la fel de puține pierderi de materie primă. Fashion #allNatural!

Nici noi nu ne-am dat în vânt după geometrie, dar dacă e vorba de design, nu ne deranjează câtuși de puțin. Ne gândim acum mai ales la colecția Hexagon a brandului Lamurra: piese de birotică din lemn de mahon și stejar, care ne-au plăut tocmai datorită designului minimalist.

Piatră, dar nu chiar, lucrate subțire, dar nu foarte. Colecția Stoneware, adusă de GloryBox la Made in RO #allNatural înseamnă piese din masă ceramică de gresie (stoneware) și porțelan, materiale alăturate experimental pentru a obține efecte de crăpare pe suprafață. Vasele neglazurate pe exterior, pentru un aspect și mai natural, au fost lucrate fără matrițe și șabloane, ceea ce le-a dat forme organice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related