Golin, singura agenţie din România premiată cu Gold la două festivaluri internaţionale – SABRE Awards EMEA şi IAB MIXX Awards Europe 2018

Golin, singura agenţie din România premiată cu Gold la două festivaluri internaţionale – SABRE Awards EMEA şi IAB MIXX Awards Europe 2018

Două dintre campaniile premiate au fost realizate alături de MullenLowe.

Golin a obţinut Gold la prestigiosul festival de PR organizat de The Holmes Report, SABRE Awards EMEA 2018, pentru campania de shareholder activism, „Reaching the Point of No Return – A Shareholder Activism Campaign”, realizată pentru Franklin Templeton Investment Management Ltd – Fondul Proprietatea.

De asemenea, agenţia a dominat categoriile dedicate social media de la IAB MIXX Awards Europe 2018, câştigând  3 premii pentru campaniile dezvoltate alături de MullenLowe: un premiu Gold pentru Electric Castle – Unofficial Partners (Social Media) şi două distincții  Bronze pentru Vanilla Skype // BRD - Groupe Société Générale (Social Media şi Campaign Efectiveness).

 

„Cele patru trofee internaţionale reconfirmă preocuparea și expertiza Golin de a dezvolta campanii strategice, deopotrivă creative şi relevante, atât în comunicarea corporate cât și în comunicarea de brand și social media. Suntem mândri că am pășit pe scena IAB Mixx Awards Europe alături de colegii de la MullenLowe, proiectele dezvoltate împreună fiind un mix perfect de PR şi creație, recunoscute deja la toate festivalurile importante din ţară şi străinătate la care am participat până acum”, spune Irina Roncea (Deputy Managing Director, Golin).

 

În acest an, Golin a fost singura agenție din România finalistă în același timp la festivalurile IAB MIXX Awards Europe & SABRE Awards EMEA, obţinând performanţa de a fi premiată la ambele evenimente.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related