Spotul PSD care cheamă oamenii la miting este alb-negru, ca România

Spotul PSD care cheamă oamenii la miting este alb-negru, ca România

Dupa cum stie aproape oricine are o conexiune la internet sau un televizor in casa, sambata vor avea loc in Piata Victoriei mai multe manifestari umane si diverse ale democratiei. Prima, anuntata cu  mult timp inainte, este Bucharest Pride 2018, organizata de asociatia Accept, apoi, in mod traditional, marsul Normalitatii, organizat de Noua Dreapta atunci cand e Pride-ul. Si tot sambata, PSD a anuntat mitingul pentru protejarea justitiei si sustinerea democratiei, despre a caruie organizare prin circulare am scris aici. Mai exista vorba si unui protest neautorizat intitulat "Ciuma rosie, PCR-FSN-PSD". 

Apoi, dupa ce liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca s-a dat aprobare pentru ca participantii la mitingul PSD de sambata sa poata folosi parcarea Parlamentului, a fost anuntat un alt protest, prin care oamenii sunt chemati sa isi parcheze si ei masinile in parcarea cladirii.

Pentru a completa circularele, PSD a lansat si un spot de promovare al mitingului:

 

Video-ul a fost intens popularizat pe Facebook, in ambele tabere ale democratiei, acompaniat de urale de razboi, mirari, glumite, invocari de Divinitate, rugi de mila si depresie.

 zombie apocalypse vs. statul paralelipiped

O tara am si aia-i Teleormania. Partidul, Liviu Dragnea, Romaniii-i-i-a! Bag seama ca n-au murit toti producatorii de coregrafie ceausista de la Cantarea Romaniei.

Experimentul PITESTI - THE MOVIE

''Brigada artistica de agitatie''

L-au facut alb-negru, ca sa fie mai familiar celor care au trait pe vremea lui Ceausescu. Good job!

 Am incercat sa fiu obiectiva. Mi-a fost si frica ca ar putea fi un film bine realizat. M-am linistit

asta e trailer la ce film de la studiourile PSD?

Zmeura de Aur 2018

Dincolo de aceste cronici de film, intrebarea e alta. Discutam recent in mansarda despre spoturile si campaniile proaste din publicitate si intrebarea era: Vand? Inseamna ca sunt bune. Asa si cu spotul asta, care nici macar nu are nevoie de comentariu, indiferent de bula in care te-ai afla. E alb negru cu un motiv: pentru unii, lucrurile sunt albe, pentru altii, negre. Ce vinde el si, mai ales, cui? Se impiedica de glumite inteligente in scopul lui?

Cei de la Geeks for Democracy au lansat si site-ul mitingcujapca.ro, unde sunt adunate cazuri si metode de a aduce oamenii la protest. 

In valtoarea furiei care s-a cam adunat in Romania si bolboroseste a violenta, Catalin Tenita are un apel important pentru cei care vor sa apere democratia:

 

Mesajul lui Catalin:

Asadar: oameni buni care credeti in schimbare democratica si in democratie, STATI ACASA!

Nu mergeti in Piata Victoriei sa "le aratati lor". Nu veti apara nimic.

Veti face doar foarte-foarte mult rau. Lasati-i pe cei de la PSD sa isi faca mitingul. Iar daca vor organiza provocari macar nimeni din tabara noastra nu va fi acolo.
Astfel adevarul va iesi mult mai repede la iveala.

Ganditi-va ca in piata vor fi oricum si multi jurnalisti echidistanti care vor relata cu obiectivitate, care vor gasi cazurile de oameni adusi cu arcanul, care vor spune povestile care trebuie spuse.

STATI ACASA! Vor fi si alte zile de proteste.

Nu imi plac afirmatiile dure, dar cine va merge in Piata atunci va face jocul PSD. Va fi involuntar un aliat al ticalosilor.

STATI ACASA!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related