Cum s-au vazut protestele PSD in online? La fel ca-n offline: mult alb, multe peturi

Cum s-au vazut protestele PSD in online? La fel ca-n offline: mult alb, multe peturi

Sambata care tocmai a trecut a fost frumoasa si a fost aglomerata. Dupa-amiaza, Simona Halep a castigat Roland Garrosul, iar seara, Bucurestiul a fost vizitat de peste o suta de mii de oameni veniti din toata tara. Imbracati, majoritatea, in alb, fluturand stegulete si pancarte printate, oamenii au stat disciplinati si au ascultat discursurile liderilor pesedisti. Ore multe in soare, urmate de ore  multe de dezbateri. Facem o scurta recapitulare de continut. 

Si incepem cu videoreportajul celor de la Recorder.

I-am văzut ocupând Piața Victoriei, agitând pancarte scrise de alții și susținând idei pe care nu le înțelegeau („nu știm ce fel de abuzuri, dar să nu mai fie”). Mulți dintre ei s-au trezit în creierii nopții, au călătorit ore în șir cu autocarul și au fost aduși în piață cu patru ore înainte de începerea mitingului.

Au stat în soare pentru a aștepta niște discursuri ridicole și plictisitoare. S-au îmbrâncit pentru sticlele cu apă aruncate din camioane, iar când nu i-au mai ținut picioarele s-au întins pe iarba de lângă trotuare. Aproape 200 dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 Cei de la Hotnews au facut ceva asemanator:

Iar Epoch Times au incercat sa raspunda la intrebarea "De ce au iesit oamenii in strada". Spoiler: inca nu e foarte clar,

 Cele mai recente transferuri de la Buzau nu au putut sta deoparte.

 Doljul, in schimb, pare sa fi fost parasit la greu.

Un anume tip de gunoaie. PAH nu uita.

 Dar adevarul este ca oamenii au lasat mult gunoi in urma.

Din fericire, un grup misto de oameni s-a apucat sa faca curat in miez de noapte.

Metafore cu aur. Primiti?

Iar a doua zi, s-a iesit din nou in strada. Alti oameni insa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated