Cum s-au vazut protestele PSD in online? La fel ca-n offline: mult alb, multe peturi

Cum s-au vazut protestele PSD in online? La fel ca-n offline: mult alb, multe peturi

Sambata care tocmai a trecut a fost frumoasa si a fost aglomerata. Dupa-amiaza, Simona Halep a castigat Roland Garrosul, iar seara, Bucurestiul a fost vizitat de peste o suta de mii de oameni veniti din toata tara. Imbracati, majoritatea, in alb, fluturand stegulete si pancarte printate, oamenii au stat disciplinati si au ascultat discursurile liderilor pesedisti. Ore multe in soare, urmate de ore  multe de dezbateri. Facem o scurta recapitulare de continut. 

Si incepem cu videoreportajul celor de la Recorder.

 

I-am vazut ocupand Piata Victoriei, agitand pancarte scrise de altii si sustinand idei pe care nu le intelegeau („nu stim ce fel de abuzuri, dar sa nu mai fie”). Multi dintre ei s-au trezit in creierii noptii, au calatorit ore in sir cu autocarul si au fost adusi in piata cu patru ore inainte de inceperea mitingului.

Au stat in soare pentru a astepta niste discursuri ridicole si plictisitoare. S-au imbrancit pentru sticlele cu apa aruncate din camioane, iar cand nu i-au mai tinut picioarele s-au intins pe iarba de langa trotuare. Aproape 200 dintre ei au avut nevoie de ingrijiri medicale.

 Cei de la Hotnews au facut ceva asemanator:

 

Iar Epoch Times au incercat sa raspunda la intrebarea "De ce au iesit oamenii in strada". Spoiler: inca nu e foarte clar,

 

 Cele mai recente transferuri de la Buzau nu au putut sta deoparte.

 

 Doljul, in schimb, pare sa fi fost parasit la greu.

 

Un anume tip de gunoaie. PAH nu uita.

 

 Dar adevarul este ca oamenii au lasat mult gunoi in urma.

 

Din fericire, un grup misto de oameni s-a apucat sa faca curat in miez de noapte.

 

Metafore cu aur. Primiti?

 

Iar a doua zi, s-a iesit din nou in strada. Alti oameni insa.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related