Mitingul de maine a pus coruptia pe versuri si vrea s-o vanda millennialsilor. Teapa, n-au bani!

Mitingul de maine a pus coruptia pe versuri si vrea s-o vanda millennialsilor. Teapa, n-au bani!

Maine este marele miting impotriva abuzurilor savarsite de catre statul paralel. Mitingul este organizat de partidul care controleaza aproape toate institutiile din Romania, deci se poate trage concluzia ca statul paralel e al naibii de mic, cam cat jumatate din Luxemburg. Dar nu vor "veni" sa protesteze la Victoriei, asa cum credeam, numai anumite categorii de public (de pilda, pensionari, bugetari sau asistati sociali). Se pare ca Marele Partid mizeaza si pe prezenta tinerilor. Cu alte cuvinte, generatia millennials se revolta! Tatae meets Deliric, intr-o poezie dictata de Dragnea lui Dan Puric. Sau ceva de genul asta, cine mai stie. Iata:

 

In primul rand, l-au facut de aproape 4 minute, deci e clar cat de multe stiu oamenii astia despre millennialsii recenti, care abia daca au rabdare sa li se incarce Google-ul pe telefon. 

Versurile clipului sunt foarte-foarte bune, se vede ca cine le-a scris a petrecut minute in sir pe ele. 

As vrea sa iti spun cateva cuvinte / Despre lucruri la care nu te-ai gandit inainte
Despre lucruri grave care trec pe langa tine
Fara sa le bagi in seama, multumit ca ti-e bine

Nu stim a cui e vocea, pentru ca, din pacate, haiducul abuzat de SRI nu este aratat in videoclip. De altfel, desi beat-ul suna meserie, man, in productia video nu s-a investit mare lucru. Practic, tot spotul este alcatuit din picioarele lui Codrin Stefanescu plimbandu-se prin Obor, urcandu-se cu ele pe bancute. Ceea ce are sens, pentru ca oricum asta face Codrin in general, deci n-au facut decat sa-i lipeasca un Go Pro de chelie. 

Vrei justitie? Fratioare, te-ai lins pe bot
Sa spunem stop celor care ne asculta

Fratioare, generatia millennialsilor nu e atat de usor de manipulat cum credeti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related