Bucuresti 2040. Duamna eterna transforma Cotroceniul in cantina

Bucuresti 2040. Duamna eterna transforma Cotroceniul in cantina

In 2040, sa nu credeti ca Romania va fi trecut deja la euro, ca nu e cazul. Dramele viitorului nostru sunt de alta factura. Ultima planta a murit in 2030, iar cu un an inainte, Uniunea Europeana a decis ca Romania, odata cu capitala sa, sa fie prima tara data afara din Uniune, cu suturi in fund. Stadionul  National Arena este folosit pentru ca ultimele 76 de oi ramase, care apartin, convenabil, lui Gigi Becali, sa pasca linistite vitamine. Iar Cotroceniul (ehe, mai stiti ca aveam un presedinte care statea acolo?), ei bine, Cotroceniul a fost transformat intr-o cantina imensa, unde se serveste pangasius si mamaliga.

Asta ar fi una dintre distopii. O alta vine de la Nilu Crocodilu, un personaj dubios de comics, al carui creator a stat de vorba cu noi in cadrul seriei noastre lungi si misto despre artistii BD de la noi. Iar aceasta distopie este despre Duamna eterna si oamenii care ajung sa faca caca pe strada. Pe scurt, asa.

 

Trebuie spus ca viitorul imaginat de artist este unul destul de nerealist. In primul rand, corporatistii la care se face mentiune ar fi gasit o cale sa iasa de la metrou. Am fost unul dintre ei, iar un mic blocaj de la exterior nu ne-ar fi putut tine acolo. Dar in rest, sa recunoastem, e o redare destul destul de veridica a ceea ce poate urma. Duamna Fest trebuie oprita!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related