Hú! Varianta Coca-Cola

Hú! Varianta Coca-Cola

Sunt insi care iti vor spune cu mana pe inima ca cea mai buna bautura (racoritoare macar) este Coca-Cola. Noi preferam limonada, dar la capitolul spoturi video, trebuie sa le dam ce-i al lor. Cu ocazia Campionatului Mondial din Rusia, portarul Islandei, Hannes Thór Halldórsson, a produs reclama de mai jos. 

Islanda este cea mai mica tara calificata vreodata la un Mondial, iar majoritatea jucatorilor au joburi part-time. Producatorul-portar, care are 34 de ani si joaca pentru Randers FC, se concentreaza pe cariera sportiva in prezent, insa pana nu demult, a facut productie for a living. De exemplu, in 2012, el a fost cel care a avut in grija videoclipul Islandei la Eurovision. 

La Campionatul European din 2016, islandezii au innebunit si vrajit o lume intreaga cu al lor "Hu" (Cantecul de razboi al vikingilor). E plin internetul de ele si e musai de vazut. (Sorry pentru embedul din "Russia Today", de mai jos).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related