Bridal Open Day la Florens, evenimentul care oferă inspirație pentru petreceri neconvenționale

Bridal Open Day la Florens, evenimentul care oferă inspirație pentru petreceri neconvenționale

Cine nu-și dorește o nuntă superbă, de care să-și amintească mereu cu încântare? Ziua nunții este așteptată, dar sunt multe detalii de pus la punct și multe schimbări de ultim moment. Pe lângă presiunea obișnuită a pregătirilor, se adaugă  emoțiile, stresul și senzația că nu ai timp pentru tot ce îți dorești.

Pentru această zi memorabilă, unul dintre cele mai șic locuri din București, Florăria Florens, a fost gazda primei ediții a Bridal Open Day, un eveniment exclusivist dedicat celor în căutare de inspirație pentru diferite petreceri private spectaculoase, fie că este vorba de nunți sau evenimente private. 

Diana Dumitrescu, Majda, Ioana Papadopol, Eli Roman, Maria Radu,  Teodora Antonescu, Ana Barbu, Aleha Toncea, Maria Andreea, Ela Crăciun, Kiki Cioran, Roxana Blaga, Gianina Corondan, Andrei Leonte, Cristina Zaharia s-au bucurat de atmosfera și energia locului, alaturi de restul invitațiilor. 

 

„Invitații noștri au descoperit la Bridal Open Day concepte inedite  pentru evenimentele memorabile, unde fiecare detaliu să spună o poveste. Ne-am bucurat de susținerea lui Alin Gălățescu și a altor parteneri cărora le mulțumim. Nouă ne place să spunem că respirăm flori si adunam zâmbete, iar fericirea noastră cea mai mare este să fim parte din toate evenimentele importante din viața clienților și să avem propria contribuție la povestea lor, iar această seară a fost o ocazie specială de a ne cunoaște mai bine și de a mai scrie o pagină de poveste împreună” a declarat Claudia Florens (Owner & Designer florist, Florariile Florens).

 

Peste 150 de persoane s-au bucurat la Bridal Open Day de un spațiu feeric amenajat de echipa Florens cu pasiune și atenție la detalii. Rochiile de mireasă sau cele de seară selectate de Alin Gălățescu și semnate de Natalia Vasiliev, Agnes Toma, Simona Semen, Zenya by Andreea Popescu au captat atenția publicului, buchetele și aranjamentele florale au surprins prin creativitate și culoare, mesele decorate inedit au fost admirate, iar cateringul rafinat a fost pe placul tuturor.Iar energia și naturalețea artiștilor timișoreni, Ecaterine Mircsov și Dima Bodarev, au cucerit invitații, iar rochia supra dimensionată din flori a cântăreței a atras toate privirile. 

 

„Bridal Open Day creează contexte și impune tendințe.  Succesul primei ediții se datorează creativității și inovației echipei Florens, precum și a ideilor îndrăznețe propuse de expertul Alin Gălățescu. Iar noi ne-am alăturat cu bucurie acestui proiect inedit care propune experiențe speciale și  concepte spectaculoase pentru cei doresc să aibă evenimente memorabile” a spus Raluca Zamfir (Manager Partner RAN Events). 

 

Partenerii primei ediții Bridal Open Day au fost: Alin Gălățescu, Andreea Retinschi, Lilebuba Photography, Privileg Catering, Cremeria Emilia, ABAcademy (Make-up) / GETT'S Salons (Hair), The brothersm, RAN Events PR Agency

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related