A sunat 1998. Isi vrea totul inapoi si are nevoie de un notar pentru asta

A sunat 1998. Isi vrea totul inapoi si are nevoie de un notar pentru asta

Faceati programare html, la orele de informatica din liceu, nu? Stiati sa puneti un audio in site, o culoare. Sa mariti fontul acolo unde trebuie (wow!). Pai, daca sunteti melancolici, sa stiti ca treaba asta, la nivel de party like its 1998, inca se mai practica. Doar ca nu la clasele de a noua si a zecea, ci prin birourile notariale din Romania.

Faceti, deci, cunostinta cu Biroul Notarului Public ”Feurdean Cristian Octavian”. Il vom prescurta ”Notarul FOC”, sa fie simplu pentru toata lumea. Pentru o experienta completa, este bine sa dati click pe link numai daca aveti sonorul pornit si iarba la indemana. A, si luati-va liber restul zilei, ca o oricum n-o sa mai fiti buni de nimc.

Initial, nu eram siguri daca site-ul FOC este pe bune. Pentru ca, sa recunoastem, soundtrack-ul ala de la Roxette este mai potrivit filmelor cu Demi Moore decat businessurilor serioase. Dar dupa reprize de research, ne-am convins: nebunia asta este pe bune. Esta Coca es una Fanta etc etc.

Incercati sa nu judecati, doar bucurati-va ca in anul 2018 inca exista lucruri de genul asta, care ne mai fac sa uitam de faptul ca nici vara ca lumea nu mai exista in tara asta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related