Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra presents: Black Ecstatic Tour

Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra presents: Black Ecstatic Tour

The Fresh o readuce pe Akua Naru în București într-o variantă inedită, acompaniată de The Fresh Symphonic Orchestra. Artista va cânta piesele de pe noul său album intitulat „The Blackest Joy”. Alături de ea, vor performa pe scena Arenelor Romane: Alexandra Ușurelu împreună cu cei șase colegi de trupă & Muse Quartet, Luiza Zan care aduce influențele jazz și YCCMD, în timp ce WarmUp-ul va fi asigurat de Rammon.

akua naru (Latanya Hinton), expertă în muzică hip – hop, reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 „The Journey Aflame”.

Alexandra Usurelu vine cu un playlist ce va conține cântecele originale ale sale și aranjamente jazz, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica. Invitat special permanent în concertul #UsorJazz este Harvis Cuni Padron (trompetă).

Muse Quartet, trupa formata din Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Coltatu și Corina Ciuplea urcă pe scena alături de Alexandra, fermecând împreună fiecare coardă și emoțiile publicului.

Luiza Zan a studiat canto clasic timp de 9 ani consecutiv, urmând cursurile Liceului de Artă din Piatra Neamț și pe cele ale Universității de Arte Iași. Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă.

Rammon vine la The Fresh cu un amestec perfect de muzică cu influențe disco, funk, jazz, bossa nova și multe alte sunete și ritmuri care te fac să te simți bine indiferent de preferințele tale muzicale.

YCCMD

La 25 de ani a scris prima piesa. Cu noțiuni de bază în ceea ce privește acompaniamentul (chitara), a reușit să le și cânte. A învățat cât de mult a putut în ceea ce privește chitara, pianul și productia. A avut mereu dorința să fie self-reliant și s-a bucurat de proces. Proiectul se bucură de rezultate minime, asta fiind prin prisma așteptărilor sale foarte mari. Este un proiect sincer, în care povestește și acompaniază cât pot de bine ce vede, simte și doreste, îmbinând folk cu muzica sa preferată. 

BILETE:

Biletele sunt disponibile online pe thefresh.ro si in rețeaua partenerilor noștri: MyTicket, iaBilet.ro, Bilete.ro

Pretul unui bilet pentru The Fresh este 69 de lei.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

PARTENERI: AHEAD

SPONSORI: Glo, Ballantine's, AQUA Carpatica, Gambrinus Vintage

PARTENERI MEDIA: RADIO GUERRILLA, Utv, 5 to go, NOIZZ.ro, IQads, IQool, Sneaker Industry 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related