DIPLOMA absolventilor facultatilor creative, sub privirile bucurestenilor

DIPLOMA absolventilor facultatilor creative, sub privirile bucurestenilor

Diploma, evenimentul dedicat absolventilor de facultati creativ-vocationale, are loc pana duminica, la Palatul Camerei de Comert.

Programul este compus din expozitia cu cele mai bune lucrari de licenta din 2015 din peste 20 de discipline creative si proiectii de film si spectacole de teatru. 

Anul acesta, organizatorii The Institute au pus sub lumina reflectoarelor sectia Pictura, astfel incat numarul lucrarilor de pictura predomina.

Asadar, celor opt universitati partenere din Bucuresti (Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Universitatea Nationala de Arte, Universitatea Nationala de Muzica, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale”, Universitatea Politehnica Bucuresti - Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica- Sectia Design Industrial, Universitatea Spiru Haret - Facultatea de Arhitectura, Universitatea Hyperion - Facultatea de Arte, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti - Facultatea De Horticultura - Sectia Peisagistica) li s-au alaturat inca patru universitati din tara: Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi - Facultatea de Arte Vizuale si Design, Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Arte si Design, Universitatea din Oradea - Facultatea de Arte si Universitatea "Dunarea de Jos" Galati - Facultatea de Arte.

UniCredit Bank continua traditia de a sustine creativitatea si designul romanesc autentic si este alaturi de Diploma, cel mai mare eveniment dedicat absolventilor de facultati creativ-vocationale.

"Diploma este un proiect special pentru noi pentru ca este punctul de intersectie intre arta, educatie si gandire antreprenoriala, mentalitate pe care vrem sa o transmitem tinerei generatii de artisti incepand cu aceasta editie. Ne propunem ca Diploma sa devina nu doar un eveniment frumos de prezentare a creativitatii noii generatii, ci o platforma de resurse pentru sustinerea tinerilor absolventi de facultati cu profil creativ si vocational. Vom incepe un demers de sondare a nevoilor tinerilor la inceput de drum si, impreuna cu partenerii de la The Institute, vom dezvolta o serie de instrumente care sa ii ajute sa isi atinga potentialul maximum", a declarat Anca Nuta (Director Identitate si Comunicare, UniCredit Bank).

Sesiunea de spectacole va incepe astazi, 30 octombrie. Prima de pe scena teatrului Diploma va fi piesa de teatru ACTRITELE, realizata de catre asolventii Universitatii Hyperion, Facultatea de Arte. Apoi sambata, de la orele 14.00 va avea loc spectacolul NORMAN, al absolventilor Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematrografica I.L. Caragiale.

Stagiunea se va inchide duminica cu spectacolul Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, al Universitatii Hyperion, Facultatea de Arte. Acesta va avea loc de la 18.30.

Obiectivul Diploma este de a reuni sub acelasi acoperis lucrari de diploma ale absolventilor de la cat mai multe discipline creative pentru a le prezenta unui public cat mai larg, interesat de arta si industrii creative, potential angajator sau partnere al tinerilor absolventi.

Organizatorii doresc sa creeeze o punte de legatura intre studentii din diferite domenii, cat si intre universitati sau alti parteneri de discutie care sa se dezvolte si sa se transforme in viitoare parteneriate, proiecte comune si colaborari.

Accesul la expozitie este gratuit, iar publicul este asteptat in fiecare zi de la orele 11 pana la 22.

Evenimentul este sustinut de: UniCredit Bank, HTC, UPC Romania, Grolsch, Absolut si NESCAFE Dolce Gusto.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related