1 la 6 în lumea bărbaților

1 la 6 în lumea bărbaților

Sport Evolution Group (SEG) are un palmares de peste 1270 de evenimente produse începând cu anul 2006, precum Cupa României, Supercupa României și Liga 1, fiind un promotor al evoluției în sportul românesc cu fiecare eveniment organizat.

SEG deține drepturile de publicitate din spațiul de joc al majorități cluburilor din Liga 1 Betano.

În ultimul sezon de Liga 1 Betano, a furnizat clienților publicitate în cadrul a 72 de meciuri oferindu-le acestora expunere la nivel național.

Partenerii SEG au beneficiat la fiecare meci de o expunere TV de 475.000 de telespectatori, iar pe stadion peste 3.576 de spectatori au trăit cu intensitate și emoție fiecare eveniment.

În medie față de alte canale de comunicare, SEG a reușit să ajungă la 342.000 de bărbați în cadrul fiecărui eveniment, asigurând încă odată cel mai bun suport de comunicare adresat bărbaților din România pasionați de fotbal (aproximativ patru puncte rating Men All/meci).

La nivelul investițiilor în publicitate Sport Evolution Group a garantat un raport de eficiență partenerilor săi de 1 la 6.

Sport Evolution Group continuă să fie canalul de comunicare cu cea mai bună eficiență la nivelul publicului masculin.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related