Cum să îți faci singură tampoane din ziare

Cum să îți faci singură tampoane din ziare

Pare destul de absurd, nu? Ca și poveștile din 1800, când femeile sărace nu foloseau nimic în timpul menstruației și sângerau pur și simplu prin haine (mai multe aflați de la Muzeul Mentruației). La fel de absurd ca faptul că în 2018 unele femei folosesc în timpul menstruației șosete sau hârtie, pentru că nu își permit să își cumpere produse sanitare. Adam&Eve/DDB și Hey Girls UK au realizat un print care apare în ziarele din Marea Britanie și care pare că îți arată cum să îți faci singură un tampon. Pe partea cealaltă a paginii, însă, sunt informații despre femeile care sunt nevoite să facă asta. Tampoanele sunt pentru unele femei produse de lux, așa cum arăta o campanie din SUA, anul trecut.

O inițiativă în acest sens există și în România. Organizația Pe Stop strânge bani de absorbante pentru femeile care nu își permit să le cumpere. (Un interviu cu fondatoarele ONG-ului aici). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related