Demonstrații de homebrewing, demonstrații culinare și alte atracții la Bucharest Craft Beer Festival 2018

Demonstrații de homebrewing, demonstrații culinare și alte atracții la Bucharest Craft Beer Festival 2018

Cea de-a treia ediție Bucharest Craft Beer Festival este una a noutăților, așa că vă invităm să le descoperiți rând pe rând în cele ce urmează.

Cea mai mare și mai importantă noutate este că line-up-ului generos de beri și cidruri i se alătură #BCBF Evolution Beer, adică berea festivalului. În felul acesta, Bucharest Craft Beer Festival este primul festival de la noi din țara care va avea propria sa bere. Este vorba despre o bere făcută în colaborare cu cel mai proaspăt producător de pe piață, respectiv Plan Beer. Încă nu vă spunem ce stil de bere este, dar abia așteptăm s-o descoperiți și să ciocnim un pahar împreună! 

Lidl, jumătatea savuroasă a festivalului, vine cu tot felul de surprize: o zonă de relaxare Alesto la care poți găsi oricând ceva de ronțăit potrivit cu berea ta, un spectacol culinar pregătit de Chef Florin Dumitrescu împreună cu Andrei Aradits și invitații lor, dar și jocuri pentru cei mici care vin cu părinții. 

Jameson Irish Whiskey știe că lucruri interesante se intamplă atunci când suntem impreună, iar gustul devine complet doar în compania acelor #bestdrinkingbuddies. Whiskey și bere, doi prieteni care au stat alături, dar niciodată impreună, fac bar comun la Bucharest Craft Beer Festival: Jameson Caskmates, Jameson Original și Jameson Black Barrel, de degustat impreună cu 3 tipuri de bere craft. Gustul fin al Jameson, datorat procesului de triplă distilare, se completează cu cel al berii craft, pentru a crea un caracter ușor amar și dulce, în același timp. Mixurile cu bere sunt potrivite consumatorilor de whiskey care vor să experimenteze. De ce? Răspunsul este simplu: Taste. That’s Why!

 

Băieții de la Brews Brothers vin sâmbătă să întregească experiență iubitorilor de bere bună cu o demonstrație de homebrewing, iar duminică, în ultima zi de festival, vor ține un master class cu 5 tipuri de bere făcute de ei în atelierul propriu. Brews Brothers sunt 4 prieteni pasionați de bere bună, respectiv Andrei, Alex, Mihai și Andrei, care din iulie 2017 și până în prezent au reușit să “invete” mai bine de 250 de oameni cum se face berea în regim homebrewing, au ajutat peste 50 de oameni să-și urmeze visul de a deveni berari în Altelierul Brews Brothers și au livrat către aceștia peste 3 tone de ingrediente (malț, hamei, drojdie, kituri de bere sau diverși adjuvanți) și o mulțime de echipamente și accesorii pentru homebrewerii din toată țara.

Kirill Zmurciuk de la Sunstone Alehouse va susține primul workshop de beertography din România. Berar nomad din Republica Moldova care face beri și în România, Kiril este pasionat de fotografia de produs axată pe bere, căci asta înseamnă beertography. Până în prezent a colaborat cu Ground Zero, Bereta, Sikaru, Oriel, Zaganu, Wicked Barre și Sunstone bineînțeles. Dacă vrei să câștigi un six pack de bere Sunstone, vino cu aparatul foto sau curăță bine camera foto a telefonului și pregătește-te pentru primul concurs de beertography.

În plus, fiecare bilet cumpărat vine la pachet cu un pahar reciclabil. Noutatea constă în faptul că aceste pahare au diverse gradații, respectiv 100ml, 200ml, 330ml, 400ml și 500ml. Astfel, pe lângă dorința de a consuma cât mai puțin plastic, încercăm să oferim publicului oportunitatea de a experimenta cât mai multe tipuri de bere.

Nu puteam să nu avem grijă și de stilul vostru, nu doar de cel al berilor prezente, prin urmare și anul acesta Mr Blade, celebrul barber shop din strada Brezoianu 3-5, vine la Bucharest Craft Beer Festival cu tot ce trebuie, de la foarfecă la scaun și e gata să vă rafineze stilul.

În cadrul festivalului, și în acest an, organizatorii, împreună cu Vinyl Boutique, au pregătit pentru fanii muzicii de pe vinil, un târg de viniluri care va avea peste 15.000 de titluri. Reprezentanții Vinyl Boutique au declarat: „Ne place să spunem că este cel mai mare târg de viniluri organizat în România, dar îi lăsăm pe oaspeții noștri să se convingă singuri de acest lucru. Pentru noi muzica este pe primul loc, și da, o muzică bună sigur sună mai bine în timp ce savurezi o bere bună!”

Și pentru ca povestea să meargă mai departe, la ieșirea din festival, ca în fiecare an, publicul își va putea cumpăra, pentru acasă, berile pe care le-a degustat în timpul festivalului. Selecția de beri prezente în magazin va fi asemănătoare, dacă nu chiar mai mare decât cea din festival.

Pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2018 vor urca B.U.G. Mafia, Coma, Firma, The Mono Jacks, Jurjak, The Details, DayDay, iar Alt Om și Not So Common DJ vor fi DJ-ii festivalului. 

 

Line-up-ul culinar al festivalului îi cuprinde pe ArrosticiniCamionettaDuma’s VanMaidan, Smokin’ PigSoho Fish&ChipsI,Bubble WaffleMrs. Lava si Puro & Bio.

 

Reamintim că organizatorii Bucharest Craft Beer Festival 2018 au pregătit și o categorie specială de bilete, pentru cei care doresc o experiență all inclusive. Craft Beer Fan Ticket are prețul de 69 de lei și include:

 – acces de o zi, în oricare dintre cele trei zile de festival

 – 1 porție mâncare la alegere, din meniul truck-urilor participante

 – 1 draught de bere BCBF

 – 1 cafea revigorantă

 – 1 voucher de 8% reducere la o comandă de pe Berero.ro

 – 1 voucher de 8% reducere la o sesiune de cumpărături de la The Beer Institute

Atât Craft Beer Fan Ticket, cât și abonamentele și biletele obișnuite se pot cumpăra de pe entertix.ro și iabilet.ro, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele trei zile de festival.

 

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL, sponsorizat de Jameson și gustat de RADIO GUERRILLA. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related