Costin Milu se alatura WOPA Communication in calitate de Director de Creatie

Costin Milu se alatura WOPA Communication in calitate de Director de Creatie

WOPA Communication isi extinde echipa, consolidandu-si pozitia in domeniul comunicarii. Unul dintre cei mai experimenti profesionisti din industria de publicitate, Costin Milu, se alatura WOPA, incepand din aceasta luna, in calitate de Director de Creatie.

Cu aproximativ cinsprezece ani de experienta in domeniul publicitatii, Costin Milu si-a inceput cariera in advertising in anul 2003, ca Junior Copywriter in cadrul Scala JW. Ulterior a ocupat pozitii precum Copywriter si Senior Copywriter in echipele McCann Erickson si Propaganda, iar in ultimii 6 ani a fost responsabil de coordonarea departamentelor de creatie ale Tempo Advertising si DDB Romania. Cu o experienta consolidata si numeroase premii precum Effie, Golden Drum, New York Festivals, Epica sau Ad’Or, inscrise in portofoliu, Costin vine sa dezvolte activitatea de creatie a grupului, asigurand managementul integrat al echipelor dedicate si dezvoltand, totodata, idei si contexte creative pentru clientii internationali si locali ai agentiei. 

 

“Daca as zice „Vad o mare oportunitate in alaturarea mea echipei WOPA, intr-un context de redefinire a tendintelor si asteptarilor pe piata de publicitate, in care activitatea de creatie este integrata intr-un proces strategic complex care inglobeaza big data, real world economics, iar automatizarea si tehnologiile devin <commodity>. Advertisingul se integreaza mult mai devreme in procesele strategice ale companiilor si ma bucur sa ma alatur unei agentii care are aceasta viziune” ar fi cel mai corporate lucru de la WOPA. Asa ca nu o sa zic.”, spune Costin.  

 

Distins cu numeroase premii in cadrul festivalurilor dedicate industriei de publicitate – printre cele mai importante numarandu-se spotul anului (MTV – „Porcul” si MTV – „Teava”), printul anului (Campanie Sociala – „Viata merge mai departe”), la Golden Drum sau radioul anului (DelMar Medical Spa – „Jumatatea ta”), la Ad’Or, Costin Milu a coordonat activitatea de creatie si strategie pentru clienti din mediul corporatist, printre care amintim Connex / Vodafone, Jacobs Kronung, BCR, Metro, Terapia Ranbaxy, Lipton, Cetelem, McDonald’s, Fuchs si Comedy Central. Milu a obtinut, de asemenea, o serie de rezultate importante si pentru brandurile locale precum Napolact, Pate Ardealul, La Minut, Vincon Vrancea, Media Galaxy, Bizz, Coseli sau Help Net.

Dintre cele mai recente premii amintim un bronz la Fibra, in anul 2017, pentru campania Biz - „Sunt un taran” si  un bronz obtinut in cadrul Effie, pentru campania Praktiker -  „De la casa la acasa”, in anul 2015.

 

„WOPA a pornit la drum din postura de boutique de creatie. Transformarea prin care am trecut in ultimii ani si pozitionarea drept consultant strategic de marketing al clientului, care livreaza creatie bazata pe strategie de business, nevoi concrete, fapte si cifre, s-a produs alaturi de intreaga echipa WOPA – o echipa de profesionisti, din ce in ce mai puternica. Ne bucuram ca randurile colegilor nostri s-au ingrosat si ca avem alaturi Seniori cu experienta dobandita in cadrul marilor companii de publicitate. Costin vine echipa WOPA tocmai in acest context de consolidare continua al agentiei si ne bucuram sa avem in el un partener matur, care abordeaza integrat procesele de creatie”, declara Ionut Datcu (Director General, WOPA Communication).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

WOPA

Suntem independenti, suntem locali, suntem maturi si suntem siguri pe noi cand vine vorba de orice fel de strategie de comunicare, atl, digital sau btl. Am fost si suntem apreciati in egala masura atat de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related