Ocu, Kero Zen și peretele unei grădinițe din Herculane. "Încet-încet, comunitățile reușesc să își însușească spațiul public"

Ocu, Kero Zen și peretele unei grădinițe din Herculane. "Încet-încet, comunitățile reușesc să își însușească spațiul public"

Arta stradala devine din ce in ce mai mainstream, iar artistii tineri, din ce in ce mai transparenti, atenti si sensibili la mediul inconjurator. De aici rezulta un fenomen artistic departe de a fi gol de inteles. Si doua executii (momentan fictive) care ar reprezenta perfect fenomenul ni le ofera muralista Ocu. Intrebata ce ar desena pe Casa Presei si pe Casa Poporului, ne-a raspuns: cercuri concentrice pe prima (simbolizand "emisiile" (dez)informarii natiunii) si o oglinda cu semnificatie evidenta pe a doua.

"Unele lucrari de Street Art sunt mai mult Street, iar altele mai mult Art, ambele cazuri bune" si foarte binevenite, crede Ocu. Totusi, adauga ea, domeniul street artului, cu tot cu portofoliul actual, are nevoie de mai mult balans intre mental si suflet, mai mult spirit feminin si mai putin kitsch. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated