Următorul mural by IRLO: muncile lui Hercule. "Arta de stradă e în continuare prea puțin susținută de autorități"

Următorul mural by IRLO: muncile lui Hercule. "Arta de stradă e în continuare prea puțin susținută de autorități"

Arta de strada n-ar trebui sa discrimineze intre mediul urban si cel rural. Chiar daca potentialul artei urbane poate fi valorificat mult mai bine (aviz autoritatilor care investesc in sculpturi de milioane de euro si fantani arteziene cu lumini colorate), IRLO ne spune ca in mediul rural, arta de strada chiar e de negasit. Si asta e o directie pe care i-ar placea sa mearga in continuare.

IRLO e unul dintre putinii artisti stradali care se intretine din asta. Evita colaborarile cu brandurile, prefera proiectele culturale, pe "putini bani sau deloc" pentru ca la final se simte mai implinit. Va asteapta la depanat povesti de pe 27 august pana pe 2 septembrie, cand se petrece saptamana Bailor Culturale Herculane, eveniment artistico-cultural dedicat unei statiuni balneare istorice, uitate de cateva zeci de ani . Dar nu stati pe capul lui prea mult, are de pictat pe blocul ANL din strada Trandafirilor cele douasprezece munci ale lui Hercule. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related