90 de secunde, diferenta dintre ”ce greseala am facut” si ”bine ca m-am calmat”

90 de secunde, diferenta dintre ”ce greseala am facut” si ”bine ca m-am calmat”

Terapie, mindfulness, anger management. Toate astea ajuta, dar primul pas sunt alea 90 de secunde din momentul in care iti dai seama ca te-ai enervat. Acel minut si jumatate, au descoperit oamenii care descopera lucruri, poate face diferenta dintre o decizie pripita cu repercusiuni importante si una luata la rece, cand esti in control. Un coleg barfitor, un viteaz cu BMW, o conversatie stupida - se incadreaza toate la declansatori ce pot fi neutralizati daca asteptam 90 de secunde inainte sa dam replica sau sa actionam.

Nu vrem sa va propunem exercitii de respiratie si nici sa dati 200 de lei pe aplicatia Calm, care v-ar ajuta sa treceti peste anxietate. In schimb, va propunem un video (de 90 de secunde, evident) nascut din colaborarea dintre Grey London si Police Now.

De Grey London stiti, dar organizatia Police Now nu e atat de cunoscuta. Am dat link mai sus, dar in cazul in care Politia Romana si Jandarmeria nu au timp sa dea clickuri, dam un copy paste la misiunea celor de acolo. E in engleza, baieti, sorry.

Police Now’s mission is to transform communities, reduce crime and increase the public’s confidence in policing, by recruiting and developing outstanding and diverse individuals to be leaders in society and on the policing frontline.

Conform Campaign Live, Grey London au colaborat indeaproape cu businessuri si organizatii caritabile precum London First, Vice Media, Facebook si Unilad. Ba chiar si cu aplicatia sus-numita, Calm, pe care, apropo, o recomandam calduros.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarRelated