TOY STORY

Batalia a durat zece ani plutonieni. Cucerirea Energonului - substanta rara pentru care s-au infruntat Autobot si Decepticon - se transmite atit live cit si episodic pe Cartoon Network. Aflu cu stupoare ca sintem dominati de Eoni si mi se sparie gindul la ce-ar putea urma dupa armistitiul dintre Unicron si Decepticon: legiuni intregi de hyper-dotati-activati-inarmati - calca totul in picioare spre destinatia Pamint, cu scopul de a pune laba computerizata pe resursele noastre inepuizabile de Energon. Doar o minune ne mai poate salva...sau o mina de Autoboti de elita...

Stiam eu ca nu ne lasa la greu! Deprinzind tehnica guerrillei urbane de la stramosii Pokemoni, marketingul agresiv de tip Warner Bros si persuasiunea Gizmo, Transformers Armada sta cu pieptul la hotarele planetei. Optimus Prime, Inferno, Megatron si Demolishor sint in tot si-n toate, la vedere sau undercover. Cunoscatorii au identificat primul val de defenders in pungile de Happy Meal acum citiva ani in urma si - sub deghizarea perfecta in avioane, tancuri sau masini de pompieri - au inteles ca adapostesc in cutiile cu jucarii de acasa pe viitorii salvatori ai omenirii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related