Lansare „Eu” – DOC

Lansare „Eu” – DOC

După ce înțelegi mesajul de pe albumul „Eu”, poți să spui că ai ascultat o biografie completă a lui DOC. Cele 16 piese ale albumului sunt suficiente pentru a ne prezența viața sa în versuri, încă de când era copil. Este un album introspectiv, necesar pentru a explica atât evoluția sa ca artist, cât și existența sa în sine. Piesele vin natural, iar poveștile sunt cele reale, așa cum spune chiar el „fără aditivi, fără diluanți”. Scrise exact așa cum s-au simțit, versurile sunt cântate de tovarășii vechi peste beat-uri noi și poate ăsta e motivul pentru care firul narativ continuă de la o piesă la alta.

DOC își lansează ultimul album pe 13 octombrie la Arenele Romane. Alături de el urcă pe scenă: Deliric, Vlad Dobrescu, Vlad Flueraru, Helen, Dorian, Carbon, Exile, Mimi și mulți alți artiști cu care va cânta piesele alea pe care le-ai avut tu în minte de când a urcat albumul pe Youtube. 

BILETE: 
Primele 500 de bilete vor fi disponibile exclusiv pe thefresh.ro/lansare-eu-doc la prețul de 35 lei.
Early Bird – primele 500 bilete – 35 lei

SPONSORI:  AHEAD, Glo, Gambrinus, AQUA Carpatica

PARTENERI MEDIA: RADIO GUERRILLAUtv5 to goNOIZZ.roIQadsSneaker IndustryIQoolPartipipal EventsWe Must Be Trippin'

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related