Bloggerul Ela Crăciun lansează campania „Sunt mamă, e natural”

Bloggerul Ela Crăciun lansează campania „Sunt mamă, e natural”

Ela Crăciun, prezentatoare TV și autoarea blogului elacraciun.ro va lansa, în luna septembrie, o nouă provocare viitoarelor mame: nașterea naturală. Campania intitulată „Sunt mamă, e natural” are ca scop promovarea beneficiilor nașterii naturale pentru sănătatea copiilor dar și începerea unei dezbateri reale despre nivelul alarmant de nașteri prin cezariană înregistrate în România în acest moment. Potrivit statisticilor oficiale, țara noastră are cel mai ridicat procent din Europa al nașterilor prin cezariană, depășind 33% din total iar în București acesta se ridică la un îngrijorător 70%.

 

“În luna octombrie va avea loc unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. A deveni mamă pentru a treia oară este o bucurie enormă dar și o responsabilitate pe care o am pentru a aduce pe lume un copil sănătos. Am ales să nasc natural pentru că știu că acest lucru îi dă micuțului meu o șansă de a întâmpina viața în condițiile cele mai sigure și sănătoase pentru el. În calitate de blogger am simțit că este de datoria mea să comunic cu viitoarele mame și să le pot oferi informațiile de care au nevoie pentru ca alegerea lor să fie cea corectă. Nu vorbim despre cazurile în care nu avem de ales, ci de anumite decizii pe care le luăm de frică sau din comoditate” declară Ela Crăciun la începutul campaniei.

 

Campania Elei va fi susținută de comunitatea sa care activează pe blogul elacraciun.ro și pe grupul de Facebook/Mămici și copii fericiți și va consta într-o serie de articole informative, video-uri cu testimoniale susținute de medici, povești ale mamelor care au născut natural dar și de oameni care vin în sprijinul creșterii gradului de informare a mamelor.

Efortul Elei de a convinge viitoarele mame să aleagă nașterea naturală va fi susținut și de revista Superbebe.ro alături de care bloggerul va participa, în data de 28 septembrie 2018, la un eveniment în cadrul târgului Baby Expo. Ela va fi invitata Superbebe.ro pentru a vorbi despre experiența nașterii naturale în cadrul seminarului intitulat “Povestea nașterii naturale”.

Pe parcursul a o lună și jumătate Ela va împărtăți cu membrii comunității rezultatele dezbaterilor cu medici, mame și specialiști iar blogul său va deveni spațiul în care toate aceste discuții vor fi moderate și încurajate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related