Termenul limită pentru înscrierile în competiția Young Drummers se extinde până pe 21 septembrie

Termenul limită pentru înscrierile în competiția Young Drummers se extinde până pe 21 septembrie

Ți-ai înscris posterul creativ în competiția Golden Drum - Young Drummers? Dacă nu, uite mai jos o listă cu 5 motive numai bune ca să participi la competiție.

1. Câștigătorul va primi un premiu motivant

Câștigătorul competiției va primi 3.000 de euro din partea orașului Piran, sponsorul aflat în căutarea ideilor creative în spiritul orașului lui Tartini. Te-ai gândit cum să-i cheltui?

2. Cele mai bune lucrări vor fi prezentate pe scena festivalului Golden Drum

Cele mai bune lucrări vor fi prezentate pe scena festivalului Golden Drum de către juriul competiției Young Drummers. În plus, toate lucrările înscrise vor fi expuse și admirate de publicul profesionist. Ai șansa să ieși astfel în evidentă prin creativitatea ta.

3. Competiția Young Drummers este o piatră de temelie pentru o carieră în industrie

În fiecare an, liderii departamentelor de marketing din agenții și companii vizitează festivalul Golden Drum și identifică tinere talente cu care ar dori să lucreze în viitor. Tu poți fi unul dintre ele.

4. Cei mai buni 3 participanți vor primi abonament complet pentru ediția Golden Drum 2019  

Câștigătorul competiției Young Drummers, dar și participanții clasați pe locurile doi și trei vor beneficia de un abonament complet pentru ediția Golden Drum 2019. Lasă-te motivat pentru o nouă doză de creativitate și o vizită la festivalul din 2019.

5. Doar 25 de euro + TVA pentru înscriere

Anul acesta, festivalul Golden Drum sărbătorește 25 de ani de existență, oferind oportunitatea de a participa la competiția Young Drummers pe baza unei taxe de doar 25 de euro + TVA per concept creativ. Nu rata această șansă!

Participanții la Young Drummers pot alege între opțiunile accesibile de înscriere și pot profita din plin de timpul petrecut în cadrul programului educațional, dar și de petrecerile reușite și de oportunitățile de networking. 

Termenul limită pentru înscrieri a fost prelungit până pe data de 21 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated