Competiția Golden Drum este deschisă pentru înscrieri

Competiția Golden Drum este deschisă pentru înscrieri

Competiția Golden Drum este deschisă oficial pentru înscrieri. Până la data de 21 august 2023, specialiștii în publicitate, agențiile, agențiile de media și alți experți în comunicare de marketing își pot înscrie cele mai bune lucrări în competiția internațională de creativitate. Premiile vor fi acordate în cadrul Golden Drum Awards Show, care va avea loc pe 10 octombrie 2023, în Portorož, Slovenia.

 

Competiția Golden Drum 2023

Golden Drum deschide înscrierile în competiție până la data de 21 august 2023 și admite toate lucrările care au fost difuzate, publicate sau implementate pentru prima dată în perioada 16 august 2022 - 21 august 2023.

Festivalul primește printre participanți patru noi piețe europene - Danemarca, Norvegia, Suedia și Elveția, și prezintă o secțiune competițională nouă, Creative Media Excellence Drum. De asemenea, festivalul introduce un nou premiu pentru cea mai bună Agenția Media a Anului. O noutate în competiție este și un grup Game Changer destinat campaniilor care sfidează modalitățile tradiționale de publicitate. Acesta este singurul grup din competiția principală care este deschis participanților din întreaga lume.

Agențiile, publicitarii, clienții, casele de design / producție, companiile media și alți creativi din 42 de țări sunt invitați să își înscrie lucrările în șase secțiuni diverse: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Media Excellence Drum, Creative Business Excellence Drum și o secțiune specială All Juries.

Festivalul Golden Drum este mândru să anunțe că a fost inclus în clasamentul WARC Creative Rankings.

 

Competiția Young Drummers

Tinerii creativi cu vârsta sub 30 de ani din întreaga lume au din nou ocazia de a-și pune la încercare abilitățile participând la Competiția Young Drummers, organizată în fiecare an în colaborare cu Oficiul Sloven de Turism.

Concursul din acest an, intitulat "O întâlnire cu o capodoperă", este în căutarea celei mai bune idei de afiș. Câștigătorul va primi un premiu în bani în valoare de 1.000 de euro și un abonament gratuit pentru a participa la Festivalul Golden Drum.

În fruntea juriului Young Drummers, format din cinci membri, se află Mykola Kovalenko, Fondator și Director de Design, Mykola Kovalenko Studio, Ucraina/Slovacia.

 

Extinderea parteneriatului cu Little Black Book și AdForum

Golden Drum și-a extins parteneriatul cu Little Black Book - toate Grand Prix-urile din cadrul festivalului vor intra direct și gratuit în competiția The Immortal Awards.

Compania câștigătoare va primi un abonament gratuit la Little Black Book.

Golden Drum este din nou inclus, de asemenea, în AdForum Business Creative Report, un clasament unic al celor mai premiate campanii din lume pe sectoare industriale.

 

Juriile Competiției Golden Drum

Competiția Golden Drum va fi evaluată de 66 de membri ai juriului din regiune și nu numai, 50% din juriu fiind format din femei.

Vă prezentăm cu mândrie președinții care conduc juriile Golden Drum:

  • Pancho Cassis, Partner & Global Chief Creative Officer, DAVID, SUA/Spania – Juriul One-Channel,
  • Aaron Starkman, Global Chief Creative Officer, Rethink, Canada – Juriul Omni-Channel,
  • Ashwini Deshpande, Co-Founder Director, Elephant Design, India – Juriul Craft Drum,
  • Barbara Evans, Managing Partner, Mediaplus Group, Germania – Juriul Creative Media Excellence, și
  • Daniela Iebba, Director of Communications, Global Heineken® Brand, Olanda - Creative Business Excellence Drum.

 

Taxe de intrare și taxe pentru delegați la Golden Drum

Participanții pot alege între tarifele Super Early Bird, Early Bird și Standard Entry pentru înscrierea la concurs.

Festivalul introduce o ofertă specială revizuită pentru toți participanții care trimit un număr mai mare de lucrări. Pentru fiecare 10 înscrieri, participantul primește un abonament complet de delegat pentru participarea gratuită la Festivalul Golden Drum (9-10 octombrie 2023, Portorož, Slovenia).

Toți participanții ucraineni beneficiază de o reducere de 80% din taxele de înscriere.

Golden Drum, în colaborare cu asociațiile regionale, oferă o reducere de 20% din taxa de delegare pentru membrii acestora. 

 

Informații cheie despre competiție

Termenul limită pentru înscrierea proiectelor: 21 August 2023, ora 23.59 CET
Termenul limită pentru Competiția Young Drummers: 12 Septembrie 2023, ora 23.59 CET
Termenul limită pentru taxa Super Early Bird Entry: 21 Aprilie 2023
Spectacolul Premiilor Golden Drum: 10 Octombrie 2023

Festivalul Golden Drum a luat naștere în 1993 cu o idee simplă, aceea de a reuni creatori din diferite țări, pe atunci adesea definite ca fiind din Noua Europă. Festivalul are ca scop să inspire și să susțină în multe moduri gândirea și acțiunea creative pentru schimbări pozitive, punând în lumină acest lucru prin intermediul programului său de concursuri și congrese. Festivalul Golden Drum a fost ales ca unul dintre cele șapte spectacole regionale de premiere incluse în Clasamentul WARC.

Festivalul Golden Drum va avea loc în perioada 9-10 octombrie 2023, la Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slovenia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related