Un-hidden Bucharest II - Concurs de fotografie pe instagram

Un-hidden Bucharest II - Concurs de fotografie pe instagram

Proiectul cultural Un-hidden Bucharest II continuă în 2018 cartarea lucrărilor street art bucureștene și produce 3 noi intervenții artistice, 2 ateliere pentru copii, 1 apel deschis1 concurs IG și 2 tururi ghidate. Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artăUn-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN*.

Dacă de obicei fotografiezi street art din România și publici imaginile pe instagram, concursul acesta este pentru tine. Arată-ne artă interesantă din spații publice și ai grijă să fii mereu în siguranță când fotografiezi. Distracție!

Participă:

Trimite către [email protected] următoarele:

  • instagram link către fotografia cu care participi, care va avea în descriere hashtagul #unhiddenromania
  • nume
  • scurtă biografie a autorului
  • link către portofoliu.

Poți înscrie oricâte fotografii în acest concurs.
Selecția fotografiei câștigătoare va fi făcută de către echipa Save or Cancel.

 

Calendar concurs

11 Septembrie - 4 Octombrie: Înscrieri
6 - 9 Octombrie: Selecție
10 Octombrie: Anunț fotografie câștigătoare

 

PREMIU

  • 600 lei net, adică 600 lei brut;
  • promovare în cadrul acțiunilor proiectului Un-hidden Bucharest.

 

Partenerii proiectului: CNDB, Lente, Dizainăr, IQads, Urban Collectors, Câtpece?, Igloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, Art Fashion Fair, IQool

 

*Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related