Expoziția Un-hidden Bucharest demarează în luna Octombrie

Expoziția Un-hidden Bucharest demarează în luna Octombrie

Începând cu 20 Octombrie, sunteți invitați să descoperiți expoziția Un-hidden Bucharest care prezintă o serie de lucrări originale realizate de artiști locali alături de concluziile proiectului creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul programului București Acasă 2023.

 

Expoziție de artă urbană

Data: 20 Octombrie - 10 Noiembrie 2023
Loc: Lente (strada Dionisie Lupu 78)

Expoziția prezintă produsele și rezultatele programului cultural Un-hidden Bucharest în 10 panouri amplasate în spațiul public de la Lente, alături de lucrări originale create de artiști apreciați.

Vernisaj: performance multidisciplinar (live stream)
20 Octombrie 2023, orele 19:00 - 21:00

Un performance multidisciplinar, creat în cadrul vernisajului expoziției și transmis în direct online, pe paginile facebook un-hidden și feeder.ro, prezintă de-a lungul a două ore etapele realizării unei picturi, și un traseu prin muzica electronică contemporană.

Proiectul Un-hidden Bucharest constă în 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, 1 intervenție artistică multidisciplinară, 1 live stream performance și 1 expoziție. Produsele culturale ale proiectului investighează rolul artei în viața de zi cu zi și capacitatea acesteia de a crea sentimente de apartenență culturală, stimulând în același timp imaginația privitorilor și contribuind la regenerarea urbană.

Un-hidden Bucharest este un proiect cultural creat de Save or Cancel și distribuit de feeder.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. 

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiLenteRomexpo, Posca
Parteneri media: BookHubIglooIQadsLa pas prin BrașovLitera 9, Munteanu, Propagarta, Revista Atelierul, Revista GolanThe InstituteZeppelin

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale unice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related