10 ore de distracție cu Itsy Bitsy FM

10 ore de distracție cu Itsy Bitsy FM

La final de vacanță, mii de părinți și copii au avut parte de 10 ore de distracție în Parcul Lumea Copiilor din București la ZĂPĂ Petrecerea Itsy Bitsy FM. Copiii au vorbit live la radio din Radiomobil, au văzut și testat alături de părinți ateliere de toate felurile: sport, teatru, pictură, muzică, dezvoltare personală etc. și au putut alege noile cursuri extrașcolare din acest an.

Radiomobilul Itsy Bitsy a transmis live din parc gândurile copiilor de început de an școlar și amintirile lor din vacanță. Sute de copii au trecut pragul Radiomobilului și au stat de vorba cu Itsy, Bitsy și Andrei, SuperZĂPĂ și Cătălina, Ruxandra Rusan și Alex Zamfir.

Veselia de pe scenă a tinut toată seara, care s-a încheiat pe ritmuri intense de rock compus și interpretat live de copii de 10 ani de la Blană Bombă și Tigru de Foc. Toți cei 150 de artiști mari și mici s-au bucurat de aplauzele copiilor și părințiilor: BimBam & Adina Chiș, Grupul Vocal Lilliput, DaviDans, Arpeggio Music School, Contrapunct, Andra Gogan' Academy, DeMoga Music Junior Camp etc. Magiciana Cristina Strecopitov și binecunoscutul Magician Marian Râlea.

La eveniment au participat cu peste 100 de activități educative și distractive, desfășurate pe toata durata zilei, pe alei: Școala de joacă, Antrenorul de joacă, PlaYouth, Pictează 3D, Clubul Sportiv Akura, Lotus Club, Orașelul Cunoașterii, MiniArtShow, Carnaval Party, Școala de Teatru Qfeel, antrenori de scrimă, mamele blogger Andreea Dragomir, Oana Văideanu, Lucia Radu cu Learning Hub, Ana Maria Mitruș, UNICEF, Asociația SAMAS, Land of OZ, KinetoBebe, Gradinițele Butterfly și mulți alții.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Sector 4 București și a fost sustinut de: Banca Comercială Română, Avon, Environ și Baterel, Editura Nemi, Dințică, Școală Gimnazială Internațional Premium School of Bucharest, Gradinița cu program prelungit Prietenii mei și English Kids Academy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related