50.000 de părinţi şi copii au sărbătorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

50.000 de părinţi şi copii au sărbătorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

Peste 120.000 de metri pătraţi de parc s-au transformat în cel mai mare loc de joacă din România, organizat de Itsy Bitsy FM, radioul care a obţinut ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională. Pentru cei peste 50.000 de părinţi şi copiii, o echipă de oameni cu suflet mare a pregătit tot ce şi-au dorit cei mici de ziua lor: un loc perfect amenajat pentru joc şi joacă cu părinţii lor. Milioane de zâmbete şi chiote de bucurie au umplut parcul Al. Ioan Cuza din Sectorul 3, Bucuresti, de la 8 dimineaţa până la 8 seara, printre mii de baloane şi culori, zeci de mii de cadouri, sute de artişti mari şi mici.

Peste 200 de copiii au spus liber la radio ce au gândit, chiar în studioul mobil din parc.  Itsy, Bitsy şi Andrei, SuperZăpă şi Cătălina, Ruxandra şi Marius, Alex Zamfir şi Alina Tofan au aflat de la copii ce îi face cu adevărat fericiţi: să fie împreună cu părinţii. Peste 20.000 de copii au desenat, cântat, alergat, au jucat toate jocurile posibile, au creat şi s-au distrat la sutele de ateliere, care au umplut parcul de dimineaţă până seara. Toate dorinţele celor mici au fost împlinite şi cadourile au curs în valuri în orice colţ de parc.

 

După ce am reuşit să obţinem ca ziua de 1 Iunie să fie zi liberă naţională, am mai avut un mare vis: să facem un loc de joacă în care să încapă toţi copiii cu părinţii lor şi să se joace împreună, cât e ziua de lungă. Şi anul acesta am reuşit din plin! Cred că nu doar copiii şi-au încărcat azi rezervorul cu iubire, ci şi părinţii lor.

Iar noi şi partenerii noştri, ne-am bucurat cu toţii că am contribuim la acest lucru minunat, pentru că cel mai frumos cadou este timpul de calitate petrecut împreună şi cea mai frumoasă şi ziditoare amintire pentru un copil este cea cu mama şi cu tata de mână.”, spune Nadia Tataru, co-fondatoare Itsy Bitsy FM.

 

 

Scena a fost anul acesta locul în care arta pentru copii a adus tot ce a avut mai frumos. Au cântat Voltaj Academy alături de Călin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blană Bombă, Contrapunct. Au dat viatţă personajelor de poveste trupele de actori de la Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă, Littleimpro și Opera Comică pentru Copii, au adus magia în parc Cristina Strecopîtov și Bogdan Muntean, au dansat trupele Five Gym - Street Dance Kids, Trouble Dance Company și Victoria Dance Studio. Au dansat şi s-au distrat cu cei mici eroii lor preferați: Itsy, Bitsy şi SuperZăpă. Un spectacol cu peste 450 de artisti mari şi mici a încins atmosfera în parc, mai tare decât soarele primei zile de vară!

La Foişorul de lemn au fost descoperite cele mai utile secrete ale unui părinte relaxat şi fericit. Discuţiile au fost susţinute de cunoscuţii bloggeri Ela Crăciun, Ana Nicolescu - Mămica Urbană, Gabriela Maalouf şi Robert Diaconeasa – Daddy Cool, Elena Santos – acasacumami.ro, Dina Bento Ţarălungă - mamipetocuri.ro, alături de Ana Raluca Chişu (iniţiatoarea proiectului de sănătate Baby Love Gym) şi trainerul experimentat în jocuri și joacă - Adriana Mitu, dar şi vedetele TV Ruxandra Luca (Antena 1) şi Ioana Maria Moldovan (Prima TV).  Gazde au fost realizatorii radio de emisiuni de parenting: Simona Dragomir, Alex Zamfir și Georgiana Purcarea.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 și susținut de: AMS Rent a Car, Aqua Carpatica Kids, Baby Dove, BCR, Caroli, Centrul Comercial Auchan Titan, Danonino, Fulga, LEGO, Napoca, Nivea Sun, Secom, Telekom. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated