50.000 de părinţi şi copii au sărbătorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

50.000 de părinţi şi copii au sărbătorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

Peste 120.000 de metri patrati de parc s-au transformat in cel mai mare loc de joaca din Romania, organizat de Itsy Bitsy FM, radioul care a obtinut ca 1 Iunie sa fie zi libera nationala. Pentru cei peste 50.000 de parinti si copiii, o echipa de oameni cu suflet mare a pregatit tot ce si-au dorit cei mici de ziua lor: un loc perfect amenajat pentru joc si joaca cu parintii lor. Milioane de zambete si chiote de bucurie au umplut parcul Al. Ioan Cuza din Sectorul 3, Bucuresti, de la 8 dimineata pana la 8 seara, printre mii de baloane si culori, zeci de mii de cadouri, sute de artisti mari si mici.

Peste 200 de copiii au spus liber la radio ce au gandit, chiar in studioul mobil din parc.  Itsy, Bitsy si Andrei, SuperZapa si Catalina, Ruxandra si Marius, Alex Zamfir si Alina Tofan au aflat de la copii ce ii face cu adevarat fericiti: sa fie impreuna cu parintii. Peste 20.000 de copii au desenat, cantat, alergat, au jucat toate jocurile posibile, au creat si s-au distrat la sutele de ateliere, care au umplut parcul de dimineata pana seara. Toate dorintele celor mici au fost implinite si cadourile au curs in valuri in orice colt de parc.

 

 

Dupa ce am reusit sa obtinem ca ziua de 1 Iunie sa fie zi libera nationala, am mai avut un mare vis: sa facem un loc de joaca in care sa incapa toti copiii cu parintii lor si sa se joace impreuna, cat e ziua de lunga. Si anul acesta am reusit din plin! Cred ca nu doar copiii si-au incarcat azi rezervorul cu iubire, ci si parintii lor.

Iar noi si partenerii nostri, ne-am bucurat cu totii ca am contribuim la acest lucru minunat, pentru ca cel mai frumos cadou este timpul de calitate petrecut impreuna si cea mai frumoasa si ziditoare amintire pentru un copil este cea cu mama si cu tata de mana.”, spune Nadia Tataru, co-fondatoare Itsy Bitsy FM.

 

 

Scena a fost anul acesta locul in care arta pentru copii a adus tot ce a avut mai frumos. Au cantat Voltaj Academy alaturi de Calin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blana Bomba, Contrapunct. Au dat viatta personajelor de poveste trupele de actori de la Teatrul Tandarica, Teatrul Ion Creanga, Littleimpro si Opera Comica pentru Copii, au adus magia in parc Cristina Strecopitov si Bogdan Muntean, au dansat trupele Five Gym - Street Dance Kids, Trouble Dance Company si Victoria Dance Studio. Au dansat si s-au distrat cu cei mici eroii lor preferati: Itsy, Bitsy si SuperZapa. Un spectacol cu peste 450 de artisti mari si mici a incins atmosfera in parc, mai tare decat soarele primei zile de vara!

La Foisorul de lemn au fost descoperite cele mai utile secrete ale unui parinte relaxat si fericit. Discutiile au fost sustinute de cunoscutii bloggeri Ela Craciun, Ana Nicolescu - Mamica Urbana, Gabriela Maalouf si Robert Diaconeasa – Daddy Cool, Elena Santos – acasacumami.ro, Dina Bento Taralunga - mamipetocuri.ro, alaturi de Ana Raluca Chisu (initiatoarea proiectului de sanatate Baby Love Gym) si trainerul experimentat in jocuri si joaca - Adriana Mitu, dar si vedetele TV Ruxandra Luca (Antena 1) si Ioana Maria Moldovan (Prima TV).  Gazde au fost realizatorii radio de emisiuni de parenting: Simona Dragomir, Alex Zamfir si Georgiana Purcarea.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de: AMS Rent a Car, Aqua Carpatica Kids, Baby Dove, BCR, Caroli, Centrul Comercial Auchan Titan, Danonino, Fulga, LEGO, Napoca, Nivea Sun, Secom, Telekom. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related