Brand american de bere cinsteste un oras intreg dupa ce echipa locala de fotbal castiga in sfarsit un meci

Brand american de bere cinsteste un oras intreg dupa ce echipa locala de fotbal castiga in sfarsit un meci

Sa ne intelegem: Bud Light nu este o bere buna, iar fotbalul american nu e un sport interesant. Insa un minus si cu inca un minus au dat un mare plus de data asta. Cleveland Browns nu mai castigase un meci in NFL (National Football League) de vreo doi ani de zile. Mai exact, de fix 635 de zile, conform AdAge. Imaginati-va cum ar fi ca echipa voastra preferata sa piarda incontinuu. Nu-i prea dragut, asa-i?

Cu ocazia secetei, la inceputul sezonului 2018, Bud Light a impanzit orasul cu frigidere pline de bere. Dar a fost un schepsis. Numai si numai in ziua in care da Bunul Dumnezeu si echipa castia un meci, frigiderele vor fi descuiate. Pana atunci, toate raman sub cheita.

 

Ati ghicit deja - ziua aceea a venit, iar jucatorii echipei din Cleveland au obtinut prima victorie a sezonului (probabil si ultima). Iar berarii Bud s-au tinut de cuvant si au scos lacatele de pe toate coolerele din oras. Cetatenii turmentati au aprobat voioisi, a fost o noapte dintre cele bune.

Cum spuneam, Bud Light nu e cea mai fina bere de pe piata, insa asta nu are nimic de-a face cu creativitatea si marketingul inteligent. E suficient sa ne amintim, de exemplu, de Urzeala Bericilor, care a starnit ceva emotii anul trecut in randul fanilor Game of Thrones. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related