Episodul cinci NO.MAD Talks, despre idei bune și creativitate, va avea loc pe 29 octombrie

Episodul cinci NO.MAD Talks, despre idei bune și creativitate, va avea loc pe 29 octombrie

A cincea ediție NO.MAD Talks, eveniment dedicat comunității de freelanceri, va avea loc pe 29 octombrie, la MATER, începând cu ora 19.00. Dacă până acum, edițiile precedente au abordat călătoriile, contabilitatea, branding-ul personal, pe 29 octombrie, invitații vor discuta despre idei bune și creativitate.

O dată cu această ediție, organizatorii s-au decis să adauge în prima parte a evenimentului și o sesiune de povești. Astfel că, freelancerii care doresc să vorbească despre proiecte provocări sau realizări, se pot înscrie online.

 

Ne dorim ca NO.MAD Talks să fie mai mult de un eveniment lunar, să devină o comunitate. Freelancerii să se cunoască mai bine și, de ce nu, să găsească clienți sau posibili colaboratori. De aceea, ne-am gândit ca la fiecare ediție să alegem doi freelanceri care să-și spună povestea.”, au declarat fondatorii proiectului Iunieta Sandu și Claudiu Jojatu.

 

Despre idei bune cu Andreea Georgescu, scenarist și comediant

Să lucrezi singur înseamnă, de multe ori, și să nu ai colegii cu care să faci sesiuni de brainstorming. Ideile bune se epuizează repede și atunci aștepți să te lovească un fulger sau să se aprindă un bec. Însă nu funcționează atât de ușor, așa că la NO.MAD Talks am invitat-o pe Andreea Georgescu să ne spună cum să facem.

Andreea face stand-up comedy la New York, este scenarist și conduce o agenție de digital în București. A primit o bursă la New York pentru a studia comedia și de atunci și-a descoperit pasiunea, stand-up comedy. Crede că una dintre cele mai bune decizii din viața ei a fost când și-a dat demisia și a plecat pe cont propriu. Andreea o să vorbească despre sursa ideilor bune, ce funcționează la ea, despre creativitate ca și concept, dar și stare de spirit.

 

Sesiunea de povești inaugurată de doi piloți, Alex Roșiu și Octavian Drăgan

Să fii pilot înseamnă, de fapt, să ai propriul business. Trebuie să ai o strategie de vânzare pentru a găsi sponsori care să susțină competițiile, să ai o strategie de personal branding și să te antrenezi constant să fii cel mai bun. Alex și Octavian ne vor povesti la NO.MAD Talks ce înseamnă să fii pilot, cum faci performanță în domeniul acesta și cum este să organizezi prima competiție de Time Attack.

 

Intrare pe bază de donație

Participarea se face pe baza undei donații și rezervarea locului prin completarea unui formular. Cauza acestei ediții sunt Bătrânii din România. 1,5 milioane de bătrâni din România declară că se simt singuri sau inutili. 

 

Evenimentul lunar  NO.MAD Talks este organizat de doi freelanceri, Iunieta și Claudiu, care și-au dorit să creeze un mediu profesionist în care freelancerii să se întâlnească.

#IunietaSandu este freelancer specialist în comunicare cu 6 ani experiență. Când nu scrie pe iunietasandu.ro, ascultă poveștile oamenilor sau organizează evenimente. 

#ClaudiuJojatu este self-made not-there-yet billionaire, digital optimist, strateg de business și comunicare digitală, obsedat cu disciplina și un îndrăgostit veritabil de călatorit și cafea bună.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related