La revedere unui supererou

La revedere unui supererou

Ne va fi dor de Stan Lee; cu siguranță, și celor care nu știu cine este el. S-a născut pe 22 decembrie 1922, la New York, din părinți evrei care au plecat din România. A fost desenator, scriitor, preşedintele Marvel. I-a creat pe Spider-Man, Hulk, Doctor Strange, Fantastic Four, Iron Man, Daredevil, Thor, X-Men, Black Panther și The Avengers. Stan Lee a creat o lume. Și chiar dacă ne pasă sau nu de supereroi, lumea lui va fi mereu un pic mai bună decât realitatea. 

Îi spunem la revedere cu un film creat în 2015 pentru Audi. L-am ales pentru că una din obsesiile sale erau cameo-urile. Avea un fix în a apărea în mai toate filmele Marvel, câteva secunde. Vânzător de hot-dog, librar, om de pază. Orice rol conta. Într-un articol din Wired, jurnalistul și prietenul lui Jim McLauchlin chiar se întreabă la un moment dat de ce cameo-urile sunt atât de importante pentru el.

"Cred ca putem spune cu usurinta despre Stan Lee (sau, poate, despre Stephen King) ca este cel mai important autor american al secolului 20. Intotdeauna l-am vazut ca posesorul unei colectii impresionante de opere, iar faptul ca aceste aparitii mici in filme ii pareau necesare pentru validare era nepotrivit din punctul meu de vedere".

Poate cursurile acestea de cameo pe care Stan Lee le-a ținut pentru alte celebrități au și răspunsul:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related