PRIME Maraton: Capture the unseen

PRIME Maraton: Capture the unseen

Anul acesta, PRIME România vă invită la cea de-a X-a ediție a unui workshop târziu…aproape matinal, PRIME Maraton: Capture the unseen. Evenimentul va avea loc joi, 17 ianuarie 2019, la Silver Church (Calea Plevnei 61), de la ora 21:00. La ediția curentă, pe parcursul întregii nopți, participanții sunt invitați să descopere fotografia, dincolo de imagine și branding personal.

În rama ediției a X-a vor apărea oameni pasionați, dornici să împărtășească din experiența lor profesională în materie de fotografie. Aceștia sunt: Andreea Retinschi, un personaj colorat pe străzile gri ale capitalei, Mihnea Ratte, cu o experiență vastă în domeniu și care surprinde emoția cu fiecare ocazie, Vlad Sorescu, renumit printre utilizatorii Instagram pentru seria Pantone, Cristiana Nuță (Nuță Kiki), mereu gata să umple orice încăpere cu entuziasmul ei, Alex Damian, care ne demonstrează cum putem îmbina cu succes un blog cu arta fotografiei și Vlad Eftenie, un fotograf al oamenilor și al frumosului, în general. Cel care va modera evenimentul și va completa, astfel, imaginea acestuia, este Lucian Popescu, o voce îndrăgită, care va ajuta publicul să descopere lucruri noi și interesante de la speakerii din program.

 

Ce trebuie să faci?

Participarea la PRIME Maraton se face prin completarea formularului de înscriere până la data de 17 ianuarie, ora 15:00. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Ca de fiecare dată, evenimentul aduce pe parcursul serii tot felul de surprize, pe lângă faptul că participanții cei mai activi și mai curioși vor fi răsplătiți cu premii deosebite.

PRIME România este singura asociaţie studenţească de Relaţii Publice şi Comunicare din ţară. Experienţa PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită şi peste 20 de ani de evenimente pentru studenţii pasionaţi de Comunicare.

 

Sponsori: Silver Church Club, F64, Suculent Urban, Liliac, Caricatura-ta, Roman-IA cu povești, Cat Music, CopyZone, BenQ, Clever Taxi

Parteneri media ai evenimentului: IQads, IQool, PR Wave, Iubesc Studenția, Going Out, Știri ONG, Advertising 4U, vinșieu.ro, inOras.ro, Live PR, Re-star.ro, Zelist, probucurești.ro, Bucharest-Guide.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related