[Influenceri printre noi] Andreea Retinschi: Apreciez propunerile care nu ma transforma intr-un vanzator ambulant al unui produs

[Influenceri printre noi] Andreea Retinschi: Apreciez propunerile care nu ma transforma intr-un vanzator ambulant al unui produs

Cu influencerii, tot inainte, ca avem material de continuat seria un an de-acum incolo. Mai ales ca tot apar discutii pe subiect. Cum ar fi cele pornite de Ana-Maria Caia, de Alex Ciuca sau de Andrei Cismaru.

Andreea Retinschi e fotograf. A studiat in Canada, apoi s-a intors acasa. Comunica preponderent pe Facebook, unde are peste 38k followers, dar si pe Instagram. Continutul pe care il produce e, in cea mai mare parte, vizual. Normal.

Spune ca se implica in campanii care ii lasa loc de creatie. Inainte de a decide daca zice da sau nu, se intreaba daca e relevanta pentru brandul respectiv si daca poate crea continut care sa aiba impact. Altfel, nu ii place sa se simta un vanzator ambulant de produs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneRelated