[Influenceri printre noi] Andreea Retinschi: Apreciez propunerile care nu ma transforma intr-un vanzator ambulant al unui produs

[Influenceri printre noi] Andreea Retinschi: Apreciez propunerile care nu ma transforma intr-un vanzator ambulant al unui produs

Cu influencerii, tot inainte, ca avem material de continuat seria un an de-acum incolo. Mai ales ca tot apar discutii pe subiect. Cum ar fi cele pornite de Ana-Maria Caia, de Alex Ciuca sau de Andrei Cismaru.

Andreea Retinschi e fotograf. A studiat in Canada, apoi s-a intors acasa. Comunica preponderent pe Facebook, unde are peste 38k followers, dar si pe Instagram. Continutul pe care il produce e, in cea mai mare parte, vizual. Normal.

Spune ca se implica in campanii care ii lasa loc de creatie. Inainte de a decide daca zice da sau nu, se intreaba daca e relevanta pentru brandul respectiv si daca poate crea continut care sa aiba impact. Altfel, nu ii place sa se simta un vanzator ambulant de produs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related