Cititori ai Treizecizero de pretutindeni, ia vedeti de-un abonament

Cititori ai Treizecizero de pretutindeni, ia vedeti de-un abonament

Ati auzit ca Djokovic a ajuns la 15 Grand Slamuri castigate? Ati vazut cum a revenit Simona de la set pierdut impotriva Serenei? Dar conferinta lui Andy Murray, care ne-a stors o lacrima? Daca macar unul din episoadele astea de la Australian Open va suna cunoscut, este foarte posibil sa stiti de Treizecizero.ro. Desigur, exista si posibilitatea sa va aflati printre cei care isi iau informatia tenisistica de pe GSP sau Digi (caz in care nu putem fi prieteni); dar daca tineti la sportul asta, probabil ca intrati, macar din cand in cand, pe 30-0.

Full disclosure, daca ati ajuns pana aici: ma aflu printre autorii care-si pun semnatura, ocazional, pe materialele de-acolo. Dar povestea e aceeasi, cu sau fara mine. Site-ul este in picioare de circa 7 ani de zile, iar in timpul asta, s-au scris mii de articole, analize, interviuri si s-au batut toate meridianele pe care se joaca tenis in cele doua circuite. Toate astea, cu resurse limitate, parteneri putini (dar buni) si o echipa mai degraba mica, obsedata de produs. 

2019, ploi de gheata. A venit vremea pentru un plus (sic) de continut. Care va veni la pachet cu noile abonamentele digitale pe care Adi Toca, ownerul si fondatorul Treizecizero le-a anuntat

Am ajuns la ideea unui program dedicat celor care chiar se bucură de ceea ce înseamnă 30-0 și vor să contribuie la existența lui. Lansăm, de azi, 30-0+, un program dedicat oricui vrea să susțină 30-0 și/sau vrea să primească mai mult decât găsește acum pe site.

Cititorii pot opta pentru unul din cele 5 pachete (150, 250, Student, Super Fan si GOAT). Practic, continutul de pe site va ramane la liber (nu e vorba de niciun paywall), insa cititorii care vor sa sustina proiectul cu bani vor primi chestii in plus. Click pe linkurile de mai sus ca sa vedeti care-s chestiile alea.

Hai, Simona!
Lets go, Roger!
Si hai cu presa sportiva de calitate, ca ne arde buza dupa ea. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related