Marketing Entrepreneurship Academy, un nou proiect educațional adresat studenților

Marketing Entrepreneurship Academy, un nou proiect educațional adresat studenților

Noul proiect Marketing Entrepreneurship Academy este o inițiativă studențească care are ca scop abordarea marketingului digital dintr-o nouă perspectivă. Prima ediție a proiectului va avea loc în perioada 18-30 martie 2019, pe parcursul căreia participanții vor elabora o strategie de marketing implementabilă în mod practic. Îndeplinirea sarcinii va fi susținută de contactul direct cu specialiști în domeniu și agenții de marketing prin intermediul trainingurilor și sesiunilor de mentorat.

Inițiativa a 10 studenți pasionați de marketing și antreprenoriat, proiectul Marketing Entrepreneurship Academy dorește să satisfacă nevoia tinerilor de acces la informație nisata și exerciții practice. 

“La facultate, studenților nu li se oferă contexte proprice de a învăța practic sau de a testa în realitate ceea ce au învățat deja. Pe baza cererii grupului-țintă, am hotărât să organizăm prima ediție Marketing Entrepreneurship Academy, proiect dedicat exclusiv tinerilor”, relatează managerul MEA Vlad Nistor

 

Ideea proiectului are o structură bazată pe formarea a 7 echipe care vor fi prezentate cu un brief din partea agențiilor de marketing partenere. Mentorii echipelor sunt reprezentanți ai agențiilor și vor superviza constant evoluția participanților. La final vor avea loc prezentări, iar cei mai buni vor fi selectați pentru acordarea de internship-uri/ joburi în domeniul marketingului. Această parte practică este bazată pe traininguri și workshop-uri cu speakeri profesioniști în domeniu, precum și feedback constant din partea acestora. 

Marketing Entrepreneurship Academy este un proiect marca Business Club, ONG înființat în anul 2000 ce reunește studenții pasionați de antreprenoriat. Având ca misiune dezvoltarea viitorilor lideri de business din România, asociația promovează spiritul întreprinzător, autonomia și capacitatea de inovare. 

Obiectivul MEA este să contribuie la îmbunătățirea mediului educațional al afacerilor prin promovarea învățării practice și non-formale  atât în prima cât și în următoarele ediții. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related