Plecăm împreună Telelei prin U.S.A.

Plecăm împreună Telelei prin U.S.A.

PRIME România continuă seria celor mai cool evenimente și prezintă cea de-a opta ediție Spring Masquerade - Telelei prin U.S.A.

În data de 7 martie, începând cu ora 21:00, clubul Silver Church (Calea Plevnei, Nr. 61) va fi gazda unei super petreceri dedicate studenților și nu numai. Tematica a fost aleasă cu grijă, în așa fel încât participanții să se distreze neîncetat.

 

Cum participi la o noapte plină de distracție?

Participarea se va face pe baza unui bilet de 10 lei, plătit la intrare.

Evenimentele marca Spring Masquerade au rolul de a marca venirea primăverii într-o manieră aparte, astfel încât participanții să fie mereu surprinși de conceptul acestora și să rămână cu amintiri memorabile, așteptând cu nerăbdare următoarea ediție.

Party-ul de anul acesta se distinge de restul petrecerilor studențești prin seria de activări mult așteptate. Cea mai importantă dintre aceasta este organizarea unui campionat de beer pong, specific petrecerilor americane. Așadar, decorul în stil american al petrecerii și muzica vor veni în întâmpinarea participanților pentru a-i face să se simtă ca la un party dintr-un faimos club din America. Atmosfera de la petrecere va fi conturată și de surprizele și premiile pregătite. Printre premii se numără bilete gratuite la Kitsch Museum, vouchere de reducere la Escape Room ori dedicate magazinelor Vans și multe altele. De asemenea, în cadrul petrecerii se va organiza și o tombolă cu premii speciale.

În acest an, Spring Masquerade va fi susținut de sponsorii: Silver Church, TipoMedia, Vans, Kitsch Museum, Escape Room, Flash Tattoos, Ruvix, BROXO, American Experience, Converse, Vintage Photo Booth și de partenerii media: Advertising 4U, Going Out, Iubesc Studenția, PR wave, Știri ONG, Pro București, Live PR, Zelist Monitor, IQads, IQool, Bucharest-Guide.ro, înOraș.ro, vinșieu.ro, Re-start.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related