PR&Ad Fair, The Universe of Jobs

PR&Ad Fair, The Universe of Jobs

PRIME România organizează anual singurul târg de joburi și internshipuri din domeniul Comunicării, Relațiilor Publice și Publicității, PR&Ad Fair. Anul acesta, evenimentul se desfășoară pe data de 14-15 mai, la Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, București), între orele 12:00 – 18:00. În cadrul celor două zile, 19 agenții și companii cu departamente interne din domeniu vor participa ca expozanți la târg, oferindu-le studenților posibilitatea de a aplica pentru internshipul sau jobul dorit.

Cea de-a XI-a ediție se va desfășura în jurul conceptului de UNIvers al Comunicării. Lumea în care experiența primează este înlocuită de o galaxie care îi așteaptă pe studenți doar cu CV-urile drept bilet de îmbarcare și înarmați cu mult entuziasm.

 

19 agenții și companii vin să își caute astronauți

Agențiile și companiile cu care te poți întâlni sunt: Orange, Gun Media, WebDigital, Pastel, Mercury 360, Smart Point, PI2 PR, Total PR, Graffiti PR, Mavericks, Minio Studio, Point Consulting, Links PR, GroupM, Caracteristic,  Ogilvy, British American Tobacco, Line Agency, Global Records.

 

Două zile, două conferințe

De altfel, tinerii vor avea ocazia să participe la două conferințe dedicate domeniului, câte una în fiecare zi de târg. În prima zi, între orele 14:00 – 15:30, îl vom avea invitat pe Iulian Văcărean, fondator Femei pe Mătăsari, iar în a doua zi la aceeași oră pe Mădălina Pangrate, Industry Manager la Google. La finalul fiecăreia va exista și o sesiune de Q&A.

 

Cum participi

Pentru participarea la târg nu se percepe taxă, iar în cadrul celor două zile vor exista tombole, premii, concursuri și activități ce vor transforma căutarea unui job într-o experiență de neuitat.

Evenimentul PR&Ad Fair 2019 este sponsorizat de NOD Makerspace, Coca-Cola, Domeniile Anastasia, Eisberg Salad, Fabrica de Sandwichuri, Amelie Photobooth, Hard Rock Cafe, Absolute Services, Curtea Veche Publishing, 2M Digital, Xerox, Teto, Lasertag Arena, Climb Again, Margarita Bodarev Art.

Parteneri media: IQads, IQool, Advertising4U, IubescStudentia, PRwave, Stiri.ong, GoingOut, VinSiEu, InOras, ZeList Monitor, LivePR, Re-Start, Pro Bucuresti, Bucharest Guide.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Gun Media

La Gun Media ajutam businessuri sa scaleze folosind eficient instrumente de marketing online in sistem performance: livram strategii si gestionam campanii complexe de Google Ads, YouTube Ads, Social Media... vezi detalii »

Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related