BeerHype – primul festival din Cluj dedicat exclusiv berii artizanale românești – o ocazie de a fi față în față cu producătorii locali din România

BeerHype – primul festival din Cluj dedicat exclusiv berii artizanale românești – o ocazie de a fi față în față cu producătorii locali din România

Între 17-19 Mai, la Muzeul de Artă Cluj, Beer Hype Festival reunește producătorii independenți de bere artizanală din România, pe ritmuri de muzică bună, atmosferă relaxantă și oameni faini.

Beer Hype e festivalul de bere artizanală cu esență pur românească și o componentă puternică educațională. E un concept aflat la intersecția dintre știință, artă și pasiune.

Timp de 3 zile veți putea explora universul artizanatului de bere exclusiv româneasc, experimentând diverse tipuri de bere, discutând cu producătorii și aflând povestea din spatele fiecăruia direct de la ei. Veți putea participa la seminarii & workshop-uri dedicate pe subiecte precum homebrewing, stiluri de bere, sau cum să analizăm o bere, iar cei din industriile conexe vor primi răspunsuri la întrebări arzătoare în cadrul conferinței, direct de la producători.

Ne-am dorit să dăm o aromă mai intensă ediției din acest an așa că am ales ca temă a festivalului: Reinterpretarea Esenței Românești.

Fiecare berar prezent la festival va aduce o bere special creată în această tematică.

Am ales o reinterpretare a esențelor românești fiindcă e una dintre valorile noastre de bază. Reprezintă ceea ce credem – promovarea scenei locale de bere artizanală arătând lumii exact ce este ea: luarea unui element tradițional, local și reimaginarea lui amestecând pasiune, știință și creativitate într-o sticlă cu o poveste unică și arome captivante.

Beer Hype e mai mult decât bere. E pasiunea, inovația și curajul de a crea noi arome care se diferențiază. E o ocazie de explora universul berii artizanale într-o locație inedită, chiar în inima orașului - Muzeul de Artă Cluj.

Suntem o echipă cu un istoric bogat în industria ospitalității și în colaborarea cu festivaluri de anvergură din Cluj în ceea ce privește organizarea departamentelor de bar. Susținem activ comunitatea de bere artizanală românească și de specialitate atât online – cu o serie de video-uri dedicate despre cum să găsești Berea potrivită pentru tine, cât și offline prin evenimente dedicate unde poți cunoaște povestea din spatele propdusului direct de la berari.

Ne dorim ca Beer Hype să fie un punct de referință al scenei craft autohtone, chiar și pentru cei de peste granițe care vor o mostră din comunitatea artizanatului de bere din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related