Un concurs de fashion, supărare pe Instagram și boicot pe Twitter

Un concurs de fashion, supărare pe Instagram și boicot pe Twitter

UPDATE: Între timp, Jeffree Star a anunțat că anulează toate întâlnirile, inclusiv cea din Romania din motive personale, pentru că mama lui e bolnavă:

”Am promis că o să fiu mereu transparent cu voi, chiar și în ceea ce privește viața mea personală”, a explicat el într-un story pe Instagram. ”O să îmi anulez călătoria planificată în Europa. Încerc să nu aduc aici tristețe, să fiu mereu pozitiv, dar în această perioadă mama mea este bolnavă”.

 

TEXTUL INIȚIAL

Împăratul este gol! se strigă, din când în când, în social media, în legătură cu traficul mult, dar gol, a conturilor false și a influencerilor de tot felul, dar povestea merge mai departe, până la următorul brand, până la următoarea campanie, până la bătrâneți, am spune, dar bătrânețea nu mai e permisă zilele acestea ca subiect de discuție. 

De data aceasta avem povestea Marionnaud, care a a lansat un concurs de fashion pe Instagram sfârșit cu supărare, acuze și boicot.

Ideea, ca mai la toate concursurile de branduri din social media, era ca oamenii să posteze lucruri despre brand și 15 dintre ei să câștige invitații la evenimentul cu Jeffree Star, un artist recunoscut în domeniul de make-up. La întâlnire au fost invitați, de asemenea, o serie de influenceri din România. 

Apoi s-au anunțat câștigătorii și lumea s-a supărat groaznic, pentru că ar fi fost declarate castigatoare conturi false sau de minori. Câteva comentarii în acest sens, de la postarea cu pricina:

90% din persoanele ce dețin aceste conturi sunt minore. Câte din ele au posibilitatea sa se deplaseze in București? Sau vor avea acordul părinților? Din punctul meu de vedere, acest meet and greet va fi mai mult o adunare a copiilor ce se cred fashion

 

Ati verificat fiecare cont? caci unele sunt fake si nu au nicio legatura cu concursul si au luat oportunitatea altora de a participa pe bune 

 

Mda. Ce să zic. Când mai anuntați venirea cuiva atât de așteptat, să dați ,,bomba” asta cu alegerea a doar 15 persoane or whatever înainte ca toată lumea să fie super hyped și happy că ne putem vedea YouTuberul preferat,idolul etc. Invitați ,,mari influenceri” de la noi din țară care nici măcar nu au achizițonat un singur produs de la Jeffree Star, dar noi, cei care chiar așteptam cu sufletul la gură orice produs nou și scoatem bani din buzunar pentru el, îi facem cu mâna de la geam. Atât am avut de zis.

 

super, ce ma bucur ca se duc copii de 10 ani. nu folosim machiaje ca nu ne lasa mami si nici engleza nu stim, dar castigam. gotta love sephora

 

Eu nu pot să înțeleg ce incompetent s-a ocoupat de acest “giveaway”; Este pur și simplu o organizare extrem de proastă. Să nu mai zic de story-urile acelor “influencere” care primesc Blood Sugar GRATUIT (palet este sold out pe site-ul Marionnaud Ro, ce coincidență) și invitații la acest Meet & Greet.

Sunt ferm convinsă că acest eveniment va lăsa un gust amar echipei lui Jeffree Star și că ne vom face de râs. Sper din tot sufletul să mă înșel și să fie puse bilete în vânzare. Oricum, până acum, văd doar sute de oameni extrem de supărați din cauza acestei organizări care lasă de dorit.

Acum, în postarea inițială se menționa că ”extragerea celor 15 castigatori se va face cu ajutorul site-ului random.org” și poate, de acolo, câștigătorii minori sau cu conturi false. 

În fine, lumea s-a supărat atât de tare, că s-a dat îndemn de boicot. Dar pe Instagram, boicotul nu e chiar permis:

Așa că oamenii s-au dus pe Twitter, acolo unde boicotul se simte ca acasă:

După toată supărarea, Marionnaud a postat anunțul unei noi întâlniri cu Jeffree: cumperi lucruri din magazin și poate ai șansa unui bilet la întâlnirea cu Jeffree. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related