Smart Integration anunță cursul de ”Manager inovare”

Smart Integration anunță cursul de ”Manager inovare”

Smart Integration, prin proiectul ”PRO Vest – Învață să fii PROfesionist! ”,  anunță organizarea a patru noi sesiuni de curs în  ”Manager inovare” care vor avea loc în Timișoara în perioada aprilie-mai 2019.

 

Peste 100 de manageri și antreprenori sunt așteptați să se înscrie

Cursurile vor aborda subiecte precum: elaborarea și implementarea strategiei de inovare, gestionarea procesului în organizație, managementul riscului în inovare, marketing și comunicare, managementul resurselor umane în procesul de inovare, evaluare și dezvoltarea durabilă.

”Pentru orice tip de organizație inovația este o necesitate dar și o oportunitate pentru a fi remarcată pe piață. Există diferite teorii în legătură cu dezvoltarea unui produs sau serviciu, ce tratează teme pornind de la crearea sa până la lansarea pe piață. Cursul de Manager inovare prezintă aceste teorii și îndrumă cursanții în aplicarea metodelor potrivite tipului de activități pe care le desfășoară.”, declară Florentin Avădanei (director Smart Integration și Manager al proiectului ”PRO – Vest”)

 

După absolvirea cursului de ”Manager inovare” veți obține o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută la nivel național și internațional.

Înscrierile la curs se pot face online.

Pentru a putea participa, candidații trebuie să desfășoare activități în unul dintre județele din regiunea Vest și să întrunească una dintre următoarele condiții:

  • sa lucreze în cadrul unei firme/companii care își desfășoară activitatea într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv corelate cu domeniile de specializare inteligenta din Strategia Națională pentru Competitivitate 2014-2020; și
  • sa ocupe o poziție de management (manager general, director general, manager executiv,director executiv, director adjunct, manager departament, manager proiect, manager linie etc.) sau sa aibă atribuții de management strategic sau sa lucreze în departamentul de resurse umane sau
  • sa fie antreprenor (persoana care își gestionează propria afacere, în cadrul căreia are doua calități: asociat și administrator).

PRO VEST promovează metode și practici de management organizațional, antreprenorial și management al resurselor umane cu scopul îmbunătățirii abilităților profesionale. Prin acest proiect vor fi pregătite un număr de minim 505 persoane care activează în sectoarele economice cu potențial competitiv, definite în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Cursurile disponibile prin programul ”PRO Vest – Învață să fii profesionist”:

1. Curs de formare în ”Competențe antreprenoriale”
2. Curs de formare în ”Manager inovare”
3. Curs de formare în ”Antreprenor în economia socială”
4. Sesiuni de business coaching
5. Cursuri acreditate de Project Management Institute (PMI)
6. Curs de formare în ”Manager Resurse Umane”
7. Curs de formare în ”Inspector Resurse Umane”

 

Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 - 2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți si este implementat de Smart Integration SRL, în calitate de beneficiar, în baza contractului de finanțare POCU/227/3/8/118399 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related