Smart Integration oferă consultanță în vederea elaborării unei strategii pe termen lung

Smart Integration oferă consultanță în vederea elaborării unei strategii pe termen lung

Smart Integration, prin proiectul ”PRO-Vest”, asigură consultanță IMM-urilor și marilor companii pentru elaborarea, adaptarea sau revizuirea unei strategii pe pe termen lung.

Această activitate își propune să selecteze o serie de manageri, antreprenori și angajați în departamentele de resurse umane care au participat la unul dintre cursurile derulate în cadrul proiectului ”PRO Vest – Învață să fii PROfesionist!”.

Sprijinul constă în acordarea de consiliere specializata (online si/sau prin intalniri fata in fata) din partea unui expert în dezvoltare organizationala cu scopul de a elabora /revizui sau adapta o planificare strategică pe termen lung. Sprijinul va fi acordat în urma participarii managerilor/antreprenorilor/angajatilor din departamentele de Resurse Umane la programele de formare profesionala continua din cadrul proiectului, astfel incat acestia sa detina deja setul de cunostinte si de competente necesare derularii acestei activitati, avand astfel ocazia sa le puna in practica sub asistenta specializata.

Sprijinul va fi acordat pentru minim 20% din intreprinderile sprijinite in cadrul proiectului, respectiv pentru minim 14 intreprinderi, dintre care 10 IMM-uri.

 

Pe site-ul Smart Integration poți afla mai multe despre proiectul în cadrul caruia se desfășoară această activitate.

PRO VEST promovează metode și practici de management organizațional, antreprenorial și management al resurselor umane cu scopul îmbunătățirii abilităților profesionale. Pin acest proiect vor fi pregătite un număr de minim 505 persoane care activează în sectoarele economice cu potențial competitiv, definite în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 - 2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți si este implementat de Smart Integration SRL, în calitate de beneficiar, în baza contractului de finanțare POCU/227/3/8/118399 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related