IAA Young Professionals organizează Seara YP Travel Marketing – Destination: Digital

IAA Young Professionals organizează Seara YP Travel Marketing – Destination: Digital

IAA Young Professionals, asociaţia tinerilor profesionişti din industria de marketing şi comunicare din România, organizează prima seară YP dedicată industriei de traveling din online, sub denumirea Travel Marketing – Destination: Digital. Studenţi și specialiști din marketing, publicitate și comunicare se vor reuni la IAA House, marţi, 23 aprilie, începând cu ora 18:30, pentru a discuta despre cum a influenţat ascensiunea digitalului industria de traveling şi despre cum au transferat specialişti din industrie pasiunea pentru călătorit în proiecte de succes.

 

In fiecare lună venim în întâmpinarea publicului nostru cu subiecte din ce în ce mai atractive. Astfel, în Aprilie am decis să dezbatem în cadrul Serii YP cele mai noi strategii de marketing din turism cu ajutorul unor speakeri renumiţi la nivel local, dar şi internaţional. Vom afla ce înseamnă digitalizarea în turism, care este logistica din spatele campaniilor de marketing şi care sunt ingredientele utilizate în asocierea brandurile cu influncerii din acest domeniu.”, a declarat Iulia Niculae – Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România.

 

Speakerii evenimentului sunt: Claudia Tocilă - Head of Marketing Vola, Dragoş Anastasiu - President Grup Eurolines România, Sebastian Maraloiu – Growth Marketing Manager Questo şi Alex Vrînceanu & Simona Stănescu – Travel Vloggers & Writers - Lipa Lipa.

În cadrul serii tematice Travel Marketing – Destination: Digital se vor aborda subiecte precum: logistica din spatele campaniilor îndrăzneţe de marketing, cum sunt gândite acele momente instagramabile pe care ni le dorim şi noi în urmatoarea vacanţă, oportunităţile generate de tehnologie, cum e sa fii travel vlogger & writer.

Înscrierile se fac gratuit, completând un formular, iar locurile sunt limitate ocupându-se în ordinea înscrierilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul media IQads și al sponsorilor Editura Publica și Coca-Cola.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related