IAA a numit-o pe Ioana Mârzac - Sigarteu în rolul de Vicepreședinte regional IAA Young Professionals pentru zona Europa de Est

IAA a numit-o pe Ioana Mârzac - Sigarteu în rolul de Vicepreședinte regional IAA Young Professionals pentru zona Europa de Est

IAA Young Professionals (YP), organizația tinerilor profesioniști din marketing și comunicare, are o nouă echipă de conducere la nivel global, formată din cinci Vicepreședinți regionali. International Advertising Association (IAA) a numit-o pe Ioana Mârzac - Sigarteu Vicepreședinte Regional Young Professionals pentru zona Europa de Est. Astfel, Ioana preia responsabilitățile globale YP după trei ani în care a coordonat Chapter-ul local IAA Young Professionals România.

 

“Chapter-ele locale IAA au dezvoltat lideri puternici care sunt pe punctul de a crea experiențe unice și suntem încântați să îi avem alături de noi pentru a contura modul în care împărtășim studii de caz, facilitând astfel învățarea, networking-ul și evenimentele la nivel global. În calitate de fost VP al Young Professionals mă voi implica personal ca această echipă să reușească ce  și-a propus și să aibă un impact direct asupra strategiei noastre de leadership”, a spus Felix Tătaru, Chairman și Președinte Global IAA.

 

Noua echipă, aleasă dintre liderii comunităților YP locale, va acționa ca un hub de resurse pentru Chapter-ele IAA Young Professionals din fiecare zonă coordonată. Ioana, responsabilă pentru zona Europei de Est, este în prezent Social Media Manager SEE în cadrul Samsung Electronics România și are o experiență de peste 10 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară. Din postura de Președinte IAA Young Professionals România, Ioana a fost distinsă cu premiul ”Young Leader” în cadrul Galei IAA Inspire Awards 2015.  

 

“Alegerea Ioanei ca VP IAA YP Europe este o onoare pe deplin bine-meritată. Sub conducerea Ioanei, echipa IAA YP România a adus impact real tinerei comunități Marcom din România, impact recunoscut prin 2 premii IAA Global în ultimii 3 ani. În noua poziție, am convingerea că Ioana va continua să își transforme determinarea în inspirație și motivație pentru comunitatea Marcom europeană. De asemenea, sunt convinsă că prin acest mandat, Ioana va strânge legăturile între comunitățile IAA YP din Europa, un lucru atât de benefic pentru toți. Ioana, îți doresc să continui să-ți folosești pasiunea pentru a dezvolta și a te dezvolta, pentru a inspira și a te inspira! Mult success!”, a declarat Maria Predoiu, Președinte IAA România.

 

Chapter-ul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active din lume, fiind recunoscut la nivel global pentru activitățile sale în beneficiul industriei de marketing și comunicare. Împreună cu IAA România, IAA Young Professionals România primit în 2016 premiul „The IAA Inspire Award”, în cadrul competiției interne a IAA Global ce premiază, la fiecare doi ani, cele mai active și creative filiale IAA din lume. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related