Cu un motor puternic de 1700 W, robotul de bucătărie Kenwood Chef XL Titanium este capabil să tracteze un automobil

Cu un motor puternic de 1700 W, robotul de bucătărie Kenwood Chef XL Titanium este capabil să tracteze un automobil

Kenwood, marca Numărul 1 în Europa în aparate pentru prepararea mâncării[*], a lansat o provocare pentru cel mai puternic model al său, Chef XL Titanium. Având un motor de 1700 W, robotul de bucătărie a fost supus unei încercări extreme: să tracteze un automobil Mini Cooper, cu o greutate de peste o tonă, în cadrul unui eveniment inedit, desfășurat pe esplanada Mall-ului Promenada.

 

”Nu am avut emoții cu această cascadorie inedită, pentru că Chef XL Titanium are un motor ultra puternic, de 1700 W, atât de performant și de fiabil încât vine cu o garanție de 10 ani”, spune Roxana Dumitru (Director de Marketing De'Longhi Group România, proprietarul mărcii Kenwood).

”Chef XL Titanium este capabil să mărunțească, să frământe sau să amestece compoziții din cele mai dure și dificile, dar, în același timp, să facă cele mai fine, ușoare și aerate mousse-uri sau creme.”

 

 

Evenimentul în care robotul de bucătărie Chef XL Titanium și-a demonstrat forța a fost deschis de un show antrenant de percuție al trupei Barbarossa. Gazda evenimentului a fost binecunoscutul Chef Aida Parascan, câștigătoarea ediției din 2013 a concursului MasterChef România, care a povestit și demonstrat celor prezenți ce ”cascadorii”– culinare, de data aceasta - mai poate pregăti la robotul Kenwood. 

 

 

”Și pentru mine a fost o experiență inedită să lucrez cu unul dintre cei mai performanți roboți de pe piață”, spune Aida Parascan. ”Cunosc roboții de bucătărie Kenwood de multă vreme, îl am pe al meu încă de dinainte să mă întorc în România, așa că m-am bucurat să lucrăm din nou împreună. Practic, nimic nu îi stă în cale acestui ”mic titan”, cu ajutorul căruia oricine poate pregăti, rapid și fără efort, preparate dintre cele mai creative, pentru că e foarte intuitiv și ușor de folosit.”

 

 

Chef XL Titanium este un robot de bucătărie de ultimă generație, de uz casnic, pentru pasionații de gătit care doresc să să experimenteze noi gusturi în bucătărie și să obțină preparate gustoase într-un timp foarte scurt, cu un efort considerabil mai redus.

Precizia în prepararea mâncării este unul dintre atributele Chef XL Titanium, garantată inclusiv prin iluminarea bolului, care permite un control mai bun asupra procesului de amestec. Bolul din oțel inoxidabil al aparatului are o capacitate de 6,7 l, în timp ce blenderul din sticlă termo-rezistentă poate mixa până la 1,6l de lichide reci sau fierbinți.

Puterea acestui robot de bucătărie este completată de accesorii performante, precum accesoriile pentru bol SystemPro™, din oțel inoxidabil, care includ un accesoriu pentru mărunțire, un tel performant și un accesoriu pentru frământare. Gama standard de accesorii oferă sprijin pentru o mulțime de operațiuni în prepararea mâncării, de la tăiat, feliat, mărunțit, frământat, până la tocat sau stors, dar există și un număr de 20 de accesorii suplimentare ce pot fi achiziționate separat.

Proiectat și construit în Marea Britanie, într-o companie cu tradiție de zeci de ani în acest domeniu, Kenwood Chef XL Titanium are o funcționalitate extinsă și detalii excepționale, fiind un model premiat și la competiții de design.

”Chef XL Titanium transformă orice experiență culinară din bucătărie, oricât de simplă sau banală, într-una extraordinară și, uneori, chiar într-o adevărată cascadorie”, adaugă directorul de marketing al mărcii.

Chef XL Titanium
Puternic: 1700 W
Durabil: 10 ani garanție pentru motor
Performant: capabil să mute mașinile din loc

Produsele Kenwood pot fi achiziționate din magazinele fizice sau online ale principalilor retaileri din România.

 

[*] Sursa: institut independent de cercetare – pentru categoriile: roboți de bucătărie, roboți de bucătărie mici, blendere, blendere de mână, mixere de mână, tocătoare – în funcție de valoarea vânzărilor din anul 2017

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related