[România pe YouTube] Cum să te distrezi în România, youtuberii vechi și noi

[România pe YouTube] Cum să te distrezi în România, youtuberii vechi și noi

Noi vorbim de generația YouTube, dar, ehehe, vremurile trec mai repede decât ni se pare nouă și uite că avem deja youtuberi vechi și youtuberi noi. Se fac și bani aici și tot pe YouTube ni se arată cum sunt cheltuiți. Multe lucruri se întâmplă aici, dar mai ales se ridică multe întrebări:

De ce toate filmele sunt la fel?

Cum te distrezi în România?

Cum a ajuns Mona Lisa la veceu?

Cum îl îmbogățești pe Facebook?

 Răspunsurile, mai jos:

 

SUPERCOMPUTERUL ESTE GATA!!

   

Cum o ții departe de cumpărături - MIRCEA BRAVO

 

    

De ce toate filmele sunt LA FEL

  

5 Clădiri Istorice Care Au ARS

 

 

TOP INTERVIURI: Catedrala Notre-Dame #3Chestii

 

Doi Degeaba S05E20 : Frantuzoaica

Orlando si Inocentiu de la Doi Degeaba primesc la chef o studenta venita din Franta in schimb de experienta iar Orlando doreste sa inceapa o idila cu ea.

 

 

3LAR - The Addams Gemini Spy

  

Hop în căruță. Cum te distrezi în România?

Așa arată weekend-ul ideal pentru mine.

 

    

Ora de DESEN in liceu

 

Politia Muzicii: El NINO feat. CONNECT-R, Elias - Stii ca se poate

 

Cum A Ajuns Mona Lisa La Veceu si Alte 10 Povesti Ridicole Din Istoria Umanitatii

In acest eisod o sa vedem cum a ajuns saramana Mona Lisa in toaleta unui rege al Frantei, si nu doar atat, o sa vedem cum muzeul Louvre a pornit tot acolo. De asemenea teama de joben, scara rulantasi caruciorul de cumparaturi isi vor face aparitia, prima calatorie spatia adin anii 1600 condusa de un teolog, si tortele marketingului libertatii.

 

Cum Il Imbogatesti Pe FACEBOOK in Fiecare Secunda Si Cum S-a Ajuns Aici

In acest episod o sa discutam despre cum il imbogatesti pe facebook cu fiecare postare urmarita si cu fiecare postare pusa. Nu este o problema faptul ca il imbogatesti pe facebook, pana la urma ofera un serviciu pentru care nu platesti nimic, iar in acest episod o sa discutam despre cand acest lucru devine o problema, si cum poti sa navighezi mai departe Pe langa asta avem si o scurta istorie a site-ului, urmand sa discutam si despre fondator, Zuckerberg, curand.

 

Cum L-a Omorât Fasolea Pe Pitagora - Top 10 Povesti Amuzante Din Istorie

Povestea mortii lui Pitagora e si mai amuzanta in alta varianta, comform istoriei sau legendei, pentru ca nu e totul babut in cuie din vremea aceea - Un bolovan, a vrut sa între in frățietatea lui Pitagora, dar pentru ca Pitagora știa ca e bolovan nu l-a acceptat. Dar bolovanul, a trebuit sa ii demonstreze ca avea dreptate și a instigat mulțimea la ura și i-au ars casele și ascunzișurile pana a intrat într-un câmp de fasole, camp in care a ajuns obosit si nu a vrut sa manance fasoe ca sa isi mai traga sufletul si sa capete energie, pentruca el considera ca fasolea si cu el sunt rude, ba chiar frati. Pitagora, desigur era vegetarian si avea stima pentru viata, atat de mare incat crutarea fasolei i-a adus sfarsitul nereverentios.

  

CE MI-AM CUMPARAT CU PRIMII BANI DIN YOUTUBE + MULTUMIRI PTGLOBAL.RO

Am investit toti banii primiti in echipamente, pentru a creste calitatea canalului cat pot de mult si ca sa va faca placere sa imi urmariti in continuare clipurile. 

  

Despre youtuberi VECHI si NOI - Trending Topix

 

Andreea Moldovan - Fondator 'Livrez Fericire' (fost concurent MasterChef)

Fosta concurentă Masterchef la Pro TV. A început cu prepararea pâinicilor pe care le vindea fast-food-urilor, iar apoi, a trecut la rețete mai sofisticate și la tot soiul de prăjituri. Vârful ei de glorie este în perioada Sărbătorilor, Andreea Moldovan devenind celebră pentru cozonacii delicioși pe care îi pregătește și pe care îi livrează la comandă.

 

GUCCI GANG: PAPUCI, CIORAPI, NODURI SI SEMNE.

Dacă doi artiști au aceleași gânduri, deși îi despart mai bine de 1000 km, e clar. S-a schimbat lumea. Nu știu ceilalți designeri ce zic, dar luxul azi, fără ciorapi și videoclip pe ritm de trap e desuet. Nu mai are nicio sfârâială.

  

Militia Muzicii: PIESELE MOMENTULUI

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related