[România pe YouTube] Lux, tancuri și câini

[România pe YouTube] Lux, tancuri și câini

 Am fi vrut noi să continuăm cu voluptate și calm, dar să fim serioși, e totuși România, chiar și pe YouTube, unde oamenii își permit să mai evadeze cu mintea și să își facă lumi din imaginație. E totuși România, așa că Andi Moisescu se leagă de brandurile de lux și își pune ochelari de soare speciali pentru asta, interesul netflixenian pentru Cernobîl are efecte secundare și în lumea vloggerilor, iar oamenii au dileme practice, cum ar fi rata de supraviețuire și chiria. Se mai întâmplă săptămâna asta și recorduri mondiale, magie adevărate, amintiri cu furat de cireșe, Bravo, ai stil! și valuri noi de umor de la Cluj. 

 

MAI CEVA CA-N RECLAME: BRAND, LUX, OPULENTA

Obsesie? Fascinație? Aspirație? Hm. Poate o fi și vina pauzelor publicitare din ultimii 30 de ani. Cine știe? Cert e că te uiți la unele videoclipuri azi și ai impresia că ai ai nimerit fix printre reclame. Abia dacă mai ai loc de branduri, lux și opulență.

  

Rată la credit sau veșnic chiriaș? M-am hotărât.

 Calcule după calcule, discuții peste discuții. Într-un final am luat decizia jmechera (sper!). Credit sau chirie.

 

Doboram un RECORD MONDIAL - Doza de Hash

 

 

CUM să faci magie ADEVĂRATĂ

 

 

Ce s-a intamplat DE FAPT la Cernobîl?

MATERIALUL A FOST REALIZAT DIN CARTEA: ”Midnight in Chernobyl” de Adam Higginbotham Fraților, ați zis că vreți mai mult Cernobâl, așa că am zis să vi-l dăm pe tot. Bine ați venit la ediția maraton a întrebării: de ce a explodat reactorul nuclear de la Cernobâl?
În clipul precedent am spus ca Uniunea Sovietică, prin natura existenței ei, se îndrepta categoric spre un accident de genul ăsta. A fost și concluzia lui Nikolai Ryzhkov, un fel de prim-ministru al URSS-ului, care după ce a aflat toate datele situației, a zis că dacă nu se întâmpla la Cernobîl sigur se întâmpla în altă parte. Dacă data trecută am vorbit în linii mari, acum o să luam la mână liniile mici ca să vedem toți pașii ăia concreți care au dus la cel mai grav dezastru nuclear al lumii. Pentru asta, din păcate, va trebui să vă explic cum funcționa un reactor nuclear de la Cernobîl așa că… Doamne-ajută.

 

Reactorul nuclear de la Cernobîl

 

 

Ruși, Tancuri Și Câini - OAI#1

 

Reactionez la Desene Triste 3 (TRAGEDIE!)

 

 

KISS MARRY KILL - cu CORINA SUCAROV (Bravo ai Stil edition)

 

Cei mai ciudati vecini

   

Doi Degeaba Q&A iunie 2019

Baietii de la Doi Degeaba fac ultimul Q&A din sezonul acesta in care incearca sa raspunda la intebarile voastre si sa ghiceasca din nou ce va pica la romana la BAC.

 

Cum am trăit un super show la EURO - MIRCEA BRAVO

  

 

PROFIL FAKE (part. II) #3Chestii

 

Andreea Handrea - Guest Manager Neversea/Untold

Andreea ocupă pentru al cincilea an poziția de Guest Manager în festivalurile Neversea si Untold. Ea este responsabilă să-i aducă în țară pe toti artistii, să le îndeplinească cerințele cât sunt în festival și să se asigure că totul decurge satisfăcător pentru aceștia, iar mai apoi să-i trimită în siguranță acasă. Asadar, ocupa cel mai ravnit loc din festival.

 

 

AM CREZUT CA O SA FIU OMORATA IN AFRICA DE SUD #STORYTIME

 

 

Cum a Aparut Rolls Royce Prezis De Nostradamus

 In acest episod o sa vedem cum a aparut Rolls Royce si de ce este o masina doar pentru cei mai bogati oameni din lume.

  

Cotofana, pasare calatoare: Nantua & Canet-en-Roussillon (partea II)

  

 

Poziția corectă și circulația mâinilor pe volan - Cavaleria.ro

 

 

AVENTURI CU VACA: La Ciordit De Cireșe

  

Noul val de umor de la Cluj-Napoca - MIRCEA BRAVO - #IGDLCC E025 #PODCAST

El este Mircea Bravo. Dacă ai cont de Facebook sigur ai auzit de el, dacă nu, atunci îl găsești și pe YouTube sau pe Instagram unde ne face să zâmbim chiar și atunci când vorbește de produsele unei companii.

 

 

Politia Muzicii: LINO GOLDEN - Shoturi, TERLES BERLES - Tanga Balanga

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related