Intră în lumina reflectoarelor cu noul event marca ASER: TrendIn

Intră în lumina reflectoarelor cu noul event marca ASER: TrendIn

Trendin este primul eveniment despre vlogging si vloggeri al ASER,  în care vei afla tips & tricks și insight-uri din domeniu de la unii dintre cei mai cunoscuți creatori de content români. Dacă vrei să devii ca unul dintre oamenii pe care îi urmărești cu atâta admirație, vino miercuri, 22 mai, ora 16:30, la Commons Unirii și dă startul celei mai în trend experiențe!

Spoiler-ele nu sunt bine primite, dar, cu siguranță, vrei să vezi care sunt invitații evenimentului. Așadar, Zaiafet, Sebastian Coțofană de la Poliția Muzicii și băieții de la Noaptea Târziu sunt cei care vor împărtăși cu tine din experiențele lor. Fii pregătit să interacționezi cu ei, să ai parte de activități cool care să îți dezvolte abilitățile de vlogger wanna be, dar și un concurs cu premii surpriză. Evenimentul va fi structurat în două părți: astfel, în prima parte, Zaiafet își va folosi experiența pentru a împărtăși cu noi tips & tricks din vlogging, iar în a doua parte, cei de la Noaptea Târziu și Sebastian Coțofană vor da startul discuțiilor libere cu publicul.

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, așa că pentru a fi sigur că vei participa, tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici până pe 21 mai, ora 23:59. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related