[Pictorimea bună] Andrei Nuțu: Mă ajută să văd și perspectiva cumpărătorilor, dar nu sunt de fiecare dată de acord cu ei

[Pictorimea bună] Andrei Nuțu: Mă ajută să văd și perspectiva cumpărătorilor, dar nu sunt de fiecare dată de acord cu ei

Andrei Nuțu, pictor care se consideră abia la început, spune că a avut șansa de a cunoaște oameni interesați de lucrările sale, atât din țară cât și din străinătate. Iar opțiunile acestora erau destul de variate. De obicei, spune el, cel mai des se întâmplă să fie abordat direct pe canalele de socializare.

De altfel, zice Andrei apropo de felul în care își promovează lucrarile, foarte rar simte nevoia să posteze ceva.

Dar, când o fac, apelez la canalele de socializare de tip Facebook sau Instagram. 

Iar daca am vorbit despre treburi prozaice precum social media, sa facem mentiune si despre dilemele reale ale unui artist. In cazul lui Andrei, intrebarea pe care si-o pune adesea este: sunt pe calea cea buna? Sau ”cât de sincer sunt eu cu mine însumi prin arta pe care o propun și implicit cât de sincer sunt cu publicul?”. Restul, în interviul de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Creosteanu Eugen
acum 4 ani
Un fir roșu leagă tot dialogul . MODESTIA . Consider această calitate , temelia unei deveniri cinstite , atât cu tine ca individ cât și cu cei între care trăiești . Ea , modestia , spre deosebire de vanitate , orgolii etc , este cea care te eliberează , te pune în consens cu propria ta ființă , fiind trăsătura obligatorie a unui demers creativ de bună calitate . Îți urez , drum bun . Admirație ! C.E.


Branded


Related